Μικρές διακυμάνσεις για πετρέλαιο – χρυσό

Μικρές διακυμάνσεις παρατηρούνται το πρωί της Πέμπτης στη διεθνή αγορά πετρελαίου, η οποία κινείται ”νωχελικά” όπως τονίζουν οι αναλυτές και λόγω της αμερικανικής αργίας της 4ης Ιουλίου.



Με μικρές διακυμάνσεις διαπραγματεύονται οι διεθνείς τιμές πετρελαίου το πρωί της Πέμπτης, σε μια ”νωχελική” όπως τη χαρακτηρίζουν οι αναλυτές, αγορά, και λόγο της αμερικανικής αργίας της 4ης Ιουλίου.

Το αργό στο +0,03% και τα 26,80 δολάρια φαίνεται να ξεπερνά το χθεσινοβραδινό μίνι - σοκ από τους φόβους για πιθανή αύξηση των αποθεμάτων σε περίπτωση που δεν αυξηθεί η ζήτηση το β’ εξάμηνο, ενώ και το brent στην αγορά του Λονδίνου παρουσιάζει οριακή διακύμανση στο +0,01% και τα 25,87 δολάρια ανά βαρέλι.

Σύμφωνα με τους αναλυτές, η αγορά μετά τη χθεσινή νευρικότητα και τις ρευστοποιήσεις πριν τη σημερινή αργία της αμερικανικής αγοράς, θα παραμείνει ”σχεδόν αδιάφορη”.

Όσον αφορά στο χρυσό, η τιμή του υποχωρεί κατά 0,05% και προσεγγίζει τα 311,15 δολάρια, λόγω της ”σταθερότητας” του ευρώ κάτω από τα 98 σεντς για τρίτη συνεχή ημέρα, αλλά και της –μη αναμενόμενης- αντίδρασης της Wall χθες στο κλείσιμο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v