Ελαφρά κάμψη δολαρίου λόγω ημιαργίας

Ελαφρά πτώση καταγράφει το αμερικανικό νόμισμα στις διεθνείς αγορές συναλλάγματος, απουσία αγοραστικού ενδιαφέροντος λόγω της σημερινής ημιαργίας στις ΗΠΑ. Η ισοτιμία ευρώ δολαρίου διαμορφώνεται στα 99,46 σεντς.

Ελαφρά πτώση καταγράφει το αμερικανικό νόμισμα στις διεθνείς αγορές συναλλάγματος, απουσία αγοραστικού ενδιαφέροντος λόγω της σημερινής ημιαργίας στις αμερικανικές αγορές.

Η ισοτιμία του κοινού νομίσματος με το αμερικανικό νόμισμα κυμαίνεται σε χαμηλότερα επίπεδα σε σχέση με τα χθεσινοβραδυνά καθώς το δολάριο κάλυψε μέρος των απωλειών που σημείωσε χθες μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις κατά ισραηλινών στόχων στην Κένυα.

Το ιαπωνικό νόμισμα δέχθηκε πιέσεις καθώς τα στοιχεία τα οποία γνωστοποιήθηκαν σήμερα σκιαγράφησαν μια δύσκολη κατάσταση για τη ιαπωνική οικονομία.

Το ποσοστό ανεργίας ανήλθε και πάλι τον Οκτώβριο στα επίπεδα ρεκόρ του 5,5% του οικονομικά ενεργού πληθυσμού - από 5,4% τον περασμένο Σεπτέμβριο - ενώ τα προκαταρκτικά στοιχεία για τη βιομηχανική παραγωγή έδειξαν, στον ίδιο μήνα, μεγαλύτερη της αναμενόμενης πτώση.

Το απόγευμα η ισοτιμία του ευρώ με το δολάριο διαμορφώνεται στα 99,46 σεντς έναντι 99,37 σεντς το πρωί και 99,43 σεντς χθες. Η ισοτιμία αναφοράς της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας ήταν 99,40 σεντς ανά ευρώ.

Η ισοτιμία εξάλλου του κοινού νομίσματος με το ιαπωνικό νόμισμα διαμορφώνεται στα 121,73 γεν ανά ευρώ, έναντι 121,59 γεν ανά ευρώ το πρωί και στα 121,51 γεν ανά ευρώ χθες. Τέλος, η ισοτιμία δολαρίου γεν διαμορφώνεται στα 122,54 γεν, έναντι 122,46 γεν το πρωί και στα 122,18 γεν χθες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v