Υποχώρηση ευρώ έναντι γεν και δολαρίου

Σε χαμηλότερα επίπεδα σε σχέση με τα χθεσινοβραδινά υποχωρεί, κατά τις σημερινές συναλλαγές στις διεθνείς αγορές συναλλάγματος, η ισοτιμία του ενιαίου ευρωπαϊκού νομίσματος με το δολάριο και το γεν. Το ευρώ δολάριο κινείται στο 97,35.

Σε χαμηλότερα επίπεδα σε σχέση με τα χθεσινοβραδινά υποχωρεί, κατά τις σημερινές συναλλαγές στις διεθνείς αγορές συναλλάγματος, η ισοτιμία του ενιαίου ευρωπαϊκού νομίσματος με το δολάριο και το γεν.

Το ιαπωνικό νόμισμα δέχθηκε, στήριξη έναντι των δύο βασικών ανταγωνιστών του μετά τη δήλωση του διοικητή της Τράπεζας της Ιαπωνίας Μασάρου Χαγιάμι ότι η Ιαπωνία δεν θα πρέπει να θέσει έναν στόχο ως προς τη διαμόρφωση του πληθωρισμού ως εργαλείο για τον τερματισμό της επί τετραετία υποχώρησης των τιμών καταναλωτού. Το απόγευμα η ισοτιμία ευρώ δολαρίου διαμορφώνεται στα 97,35 σεντς, έναντι 97,48 σεντς το πρωί και 97,64 σεντς χθες. Η ισοτιμία αναφοράς της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας διαμορφώνεται στα 97,20 σεντς ανά ευρώ.

Η ισοτιμία εξάλλου του κοινού νομίσματος με το ιαπωνικό νόμισμα διαμορφώνεται στα 121,13 γεν ανά ευρώ, έναντι 121,09 γεν ανά ευρώ το πρωί και 121,60 γεν ανά ευρώ χθες. Τέλος, η ισοτιμία δολαρίου γεν διαμορφώνεται στα 124,44 γεν, έναντι 124,22 γεν το πρωί και 124,56 γεν χθες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v