Ελαφρές πιέσεις στο ευρωπαϊκό νόμισμα

Ελαφρές πιέσεις ασκούνται το απόγευμα στο ευρώ του οποίου η ισοτιμία με το δολάριο πλησίασε σήμερα τα 98 σεντς. Το ιαπωνικό νόμισμα φαίνεται να ενισχύεται τόσο έναντι του ευρώ όσο και του δολαρίου, κυρίως εξαιτίας της σημαντικής ανόδου των μετοχών στο χρηματιστήριο του Τόκιο.

Ελαφρές πιέσεις ασκούνται το απόγευμα στο ευρώ του οποίου η ισοτιμία με το δολάριο πλησίασε σήμερα τα 98 σεντς. Το ιαπωνικό νόμισμα φαίνεται να ενισχύεται τόσο του ευρώ όσο και του δολαρίου, κυρίως εξαιτίας της σημαντικής ανόδου των μετοχικών στο χρηματιστήριο του Τόκιο.

Σε υψηλότερα επίπεδα αναρριχήθηκε η ισοτιμία του γεν με τους δύο βασικούς ανταγωνιστές του καθώς η σημερινή άνοδος των μετοχικών τιμών στη χρηματιστηριακή αγορά του Τόκιο -μετά από δύο πτωτικές συνεδριάσεις- ενίσχυσε τη ζήτηση για το ιαπωνικό νόμισμα.

Το απόγευμα η ισοτιμία ευρώ δολαρίου διαμορφώνεται στα 97,60 σεντς, έναντι 97,90 σεντς το μεσημέρι και 97,72 σεντς χθες. Η ισοτιμία αναφοράς της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας διαμορφώνεται στα 97,50 σεντς ανά ευρώ.

Η ισοτιμία εξάλλου του κοινού νομίσματος με το ιαπωνικό νόμισμα διαμορφώνεται στα 121,47 γεν ανά ευρώ, έναντι 121,35 γεν ανά ευρώ το πρωί και στα 122,27 γεν ανά ευρώ χθες. Τέλος η ισοτιμία δολαρίου γεν διαμορφώνεται στα 124,13 γεν, έναντι 124,25 γεν το πρωί και στα 125,10 γεν χθες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v