Νευρικό το κλίμα στις ευρωαγορές

Νευρικό είναι το κλίμα που διαγράφεται ήδη από την έναρξη της συνεδρίασης στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, με τους επενδυτές να προσπαθούν να αφομοιώσουν τις αντιδράσεις του τραπεζικού κυρίως κλάδου ύστερα από τα αποτελέσματα της Deutsche Bank.

Νευρικές τάσεις διαγράφονται στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στον τραπεζικό κλάδο, ύστερα από τα αποτελέσματα της Deutsche Bank.

Η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή τράπεζα ανακοίνωσε ζημίες για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο, με τον CEO της ωστόσο, Γιόζεφ Άκερμαν, να παραμένει αισιόδοξος για το 2003.

Κέρδη καταγράφει η μετοχή της Volvo καθώς η σουηδική κατασκευάστρια εταιρία φορτηγών ανακοίνωσε τα κέρδη του τετάρτου τριμήνου, τα οποία ήταν υψηλότερα των προσδοκιών της αγοράς.

Υψηλότερα κινείται η μετοχή της Air France, καθώς ο γαλλικός αερομεταφορέας ανακοίνωσε ότι η ταξιωτική κίνηση του Φεβρουαρίου αυξήθηκε κατά 4,9%, κυρίως λόγω των διαδρομών προς τη Βόρεια Αμερική και την Καραϊβική.

Ο δείκτης FTSE 100 διαμορφώνεται στις 3592,0 μονάδες με απώλειες 0,14%, ενώ και ο CAC 40 στο Παρίσι υποχωρεί κατά 0,46% στις 2823,15 μονάδες. Πτώση κατά 0,70 σημειώνει το χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης, στις 2630,51 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v