Οριακά κέρδη για Λονδίνο-Παρίσι

Με οριακά κέρδη ολοκλήρωσαν την εβδομάδα τα χρηματιστήρια του Παρισιού και του Λονδίνου, αφού η άνοδος στη Wall Street απέτυχε να δώσει ώθηση. Πτωτικά κινείται αυτή την ώρα ο δείκτης DAX.

Με οριακά κέρδη έκλεισαν την εβδομάδα τα χρηματιστήρια του Λονδίνου και του Παρισιού, καθώς η άνοδος στη Wall Street, ”απέτυχε να δώσει ώθηση στις ευρωαγορές”.

Στο Λονδίνο, ο δείκτης FTSE 100 ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση με άνοδο της τάξης του 0,02% και στο επίπεδο των 5.128,1 μονάδων, επηρεασμένoς από τη δύσκολη μέρα που είχαν τα πετρελαϊκές και οι τεχνολογικές μετοχές.

Και στο Παρίσι, ο δείκτης κατέγραψε μικρά κέρδη της τάξης του 0,08% και με τη μετοχή της Vivendi στο επίκεντρο των αγορών, αφού κρίθηκε υποτιμημένη. Ο CAC 40 ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση στις 4.299,04 μονάδες.

Σε αρνητικό έδαφος κινείται αυτή την ώρα ο DAX στο χρηματιστήριο της Φραγκφούρτης, καθώς οι ασφαλιστικές μετοχές και οι μετοχές των αυτοκινητοβιομηχανιών υποχώρησαν από τα επίπεδα στα οποία βρίσκονταν λίγο νωρίτερα. Ο δείκτης καταγράφει ποσοστιαία κάμψη 0,61% και κινείται στις 4.833,03 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v