Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανοδικές τάσεις στην Ευρώπη– Κλειστό το Λονδίνο

Ανοδικό το ξεκίνημα των συνεδριάσεων για τις ευρωπαϊκές αγορές, αν και η ύπαρξη αργίας στο Λονδίνο αφαιρεί σημαντικό ποσοστό τόσο από το επενδυτικό ενδιαφέρον όσο και από την εν γένει δραστηριότητα. Κέρδη στο 0,59% για τον DAX.

Ανοδικό το ξεκίνημα των συνεδριάσεων για τις ευρωπαϊκές αγορές, αν και η ύπαρξη αργίας στο Λονδίνο αφαιρεί σημαντικό ποσοστό τόσο από το επενδυτικό ενδιαφέρον όσο και από την εν γένει δραστηριότητα.

Το ράλι της Παρασκευής στη Wall Street αλλά και η σημερινή θετική πορεία των ασιατικών αγορών, κυρίως αυτής του Χονγκ Κονγκ, με τον δείκτη Hang Seng να διαμορφώνεται σε υψηλό ενός μηνός, με άνοδο κοντά στο 2%, καθορίζει έως έναν βαθμό και τις διαθέσεις των επενδυτών στη Γηραιά Ήπειρο.

Θετική πορεία για μετοχές τραπεζικών ομίλων αλλά και ασφαλιστικών εταιριών, ενώ η προσοχή στρέφεται και σε ομιλία του επικεφαλής της ΕΚΤ, Ζαν Κλοντ Τρισέ, σήμερα στη Βουδαπέστη.

Στο ξεκίνημα της συνεδρίασης ο DAX ενισχύεται σε ποσοστό της τάξης του 0,32% με τον CAC να καταγράφει άνοδο πλησίον του 0,59%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v