Ανησυχητικές απώλειες καταγράφουν οι ευρωαγορές

Ανησυχητικές διαστάσεις παίρνουν οι απώλειες στις κυριότερες ευρωπαϊκές αγορές, αφού τα πτωτικά futures της Wall Street αποσπούν την προσοχή των επενδυτών από οποιαδήποτε εταιρικά νέα. Μεγάλες οι πιέσεις στις τράπεζες, λόγω των φημών για εμπλοκή των Citigroup JP Morgan στο σκάνδαλο Enron.

Ανησυχητικές απώλειες καταγράφουν οι κυριότερες ευρωπαϊκές αγορές στο μέσον περίπου της συνεδρίασης, καθώς τα σινιάλα για το άνοιγμα της Wall συνεχίζουν να έρχονται απογοητευτικά.

Σημαντικότατες πιέσεις δέχονται οι τράπεζες, αφού οι φήμες για ”ύποπτη χρηματοδότηση” της Enron από τις Citigroup και JP Morgan πληθαίνουν και προκαλούν κλυδωνισμούς στον τραπεζικό κλάδο.

Το Λονδίνο κατέγραψε νέο χαμηλό 6ετίας, στις 3.706 μονάδες, χάνοντας το 3,94% της αξίας του, ενώ γιγαντιαίες απώλειες της τάξης του 7% εμφανίζει ο DAX, ο ποίος κινείται στις 3.271 μονάδες. Μεγάλη είναι η πτώση και για το γαλλικό χρηματιστήριο, αφού ο CAC 40 κινείται, χαμηλότερα από τις 3.000, πέριξ των 2.900 μονάδων και χάνει το 5,41% της αξίας του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v