Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ήπιες πτωτικές τάσεις για ασιατικές αγορές

Ήπιες πτωτικές τάσεις καταγράφονται στις ασιατικές αγορές με το χρηματιστήριο της Σιγκαπούρης να σημειώνει τις ισχυρότερες απώλειες, ενώ σταθεροποιητικά (-0,09%)διαμορφώνεται ο δείκτης Nikkei 225 στο Τόκιο, στις 16.287 μονάδες.

Ήπιες πτωτικές τάσεις καταγράφονται στις ασιατικές αγορές με το χρηματιστήριο της Σιγκαπούρης να σημειώνει τις ισχυρότερες απώλειες λόγω των ανησυχίων για τα στεγαστικά δάνεια υψηλού κινδύνου, ενώ σταθεροποιητικά (-0,09%)διαμορφώνεται ο δείκτης Nikkei 225 στο Τόκιο, στις 16.287 μονάδες.

Ο δείκτης MSCI Asia Pacific υποχώρησε οριακά κατά 0,2%, ενώ πτώση σημείωσαν τα υπόλοιπα ασιατικά χρηματιστήρια εκτός της Κίνας.

Στις επιμέρους μετοχές κέρδη σημείωσαν οι China Life Insurance και η Foster’s Group καθώς σημείωσαν αύξηση των κερδών, ενώ κέρδη κατέγραψε και η Hyundai Heavy Industries.

Στη Σιγκαπούρη η DBS Ηolding υποχώρησε κατά 2,5% με αφορμή τις ανησυχίες των επενδυτών για την πορεία των στεγαστικών δανείων υψηλού κινδύνου. Η DBS Holdings είναι ο μεγαλύτερος πιστωτής της νοτιοανατολική Ασίας.

Αρνητική στροφή και για την αγορά του Χονγκ Κονγκ, με τον δείκτη Hang Seng να υποχωρεί 0,67%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v