Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Δημοσκόπηση euro2day για κέρδη ’07 του Σαράντη

Δημοσκόπηση euro2day για κέρδη ’07 του Σαράντη

Στα 28,5 εκατ. ευρώ θα ανέλθουν τα καθαρά κέρδη του Σαράντη το 2007 καταγράφοντας άνοδο 25,5% σύμφωνα με τις συγκλίνουσες εκτιμήσεις 7 αναλυτών που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του euro2day και του Thomson Financial. Οι προβλέψεις για τις πωλήσεις και τα EBITDA.

Αμοιβαία: Πτώση ενεργητικού 2,75% τον Φεβρουάριο

Αμοιβαία: Πτώση ενεργητικού 2,75% τον Φεβρουάριο

Η αγορά των Αμοιβαίων Κεφαλαίων διαμορφώθηκε στο τέλος Φεβρουαρίου στα 21,98 δισ. ευρώ, έναντι 22,60 δισ. ευρώ του Ιανουαρίου παρουσιάζοντας μείωση 2,75%, η οποία οφείλεται και στην αρνητική πορεία τόσο των τιμών του Χ.Α. (-20,19%) όσο και των ξένων Χρηματιστηρίων.

ΕΕΧ: Μείωση 3% στο ενεργητικό τον Φεβρουάριο

ΕΕΧ: Μείωση 3% στο ενεργητικό τον Φεβρουάριο

Μικρή μείωση κατά 11,3 εκ. ευρώ (-3%) λόγω της αρνητικής πορείας των τιμών των μετοχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών, παρουσίασε το σύνολο της καθαρής αξίας ενεργητικού των 8 Εισηγμένων στο Χ.Α. Εταιριών Επενδύσεων Χαρτοφυλακίου διαμορφώθηκε στο τέλος Φεβρουαρίου.

Αφιέρωμα: Το πασπαρτού των υπεραξιών

Αφιέρωμα: Το πασπαρτού των υπεραξιών

Η εφαρμογή των κανονισμών της MiFID αλλάζει το τοπίο στο Χρηματιστήριο Αθηνών την ίδια στιγμή που διευρύνονται σημαντικά οι επενδυτικές επιλογές με την εισαγωγή των ETF’s αλλά και των προγραμμάτων που προσφέρουν τράπεζες και ασφαλιστικές. Διαβάστε το αφιέρωμα - Επενδυτικό Οδηγό με ενότητες για τη MiFID, τα ETF’s, τις καταθέσεις αλλά και τα Αμοιβαία.

Δημοσκόπηση euro2day για κέρδη ’07 της Motor Oil

Δημοσκόπηση euro2day για κέρδη ’07 της Motor Oil

Στα 150 εκατ. ευρώ θα ανέλθουν τα καθαρά κέρδη της Motor Oil το 2007, καταγράφοντας άνοδο 17,6%, σύμφωνα με τις συγκλίνουσες εκτιμήσεις 9 αναλυτών που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του euro2day και του Thomson Financial. Πού θα εστιάσουν οι αναλυτές, τι εκτιμάται για τα EBITDA.

ΧΑ: Έσπασε κοντέρ το 2007 η άντληση κεφαλαίων

Ρεκόρ όλων των εποχών κατέγραψε το Χ.Α. το 2007 εισφέροντας ζεστό χρήμα άνω των 10 δισ. ευρώ σε επιχειρήσεις, είτε μέσω αύξησης κεφαλαίου είτε μέσω νέων εισαγωγών. Περισσότερα από τα μισά αντλήθηκαν από έναν και μόνο όμιλο, τη MIG, γράφοντας στην Ιστορία τη μεγαλύτερη ΑΜΚ στην Ελλάδα. Αναλυτικοί πίνακες με τις αυξήσεις κεφαλαίων του 2007.

Δημοσκόπηση euro2day για κέρδη ’07 της Εθνικής

Στο 1,641 δισ. ευρώ θα ανέλθουν τα καθαρά κέρδη της Εθνικής το 2007 καταγράφοντας άνοδο 66%, σύμφωνα με τις συγκλίνουσες εκτιμήσεις 15 αναλυτών που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του euro2day και του Thomson Financial. Τι εκτιμάται για τα καθαρά έσοδα από τόκους, τι θα αποτελέσει καταλύτη για τα αποτελέσματα.

Τράπεζες: Τελείωσαν τα... εύκολα!

Τα εύκολα για τις ελληνικές τράπεζες ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Οι μετοχές τους είναι σχεδόν αδύνατον να μην επηρεαστούν από τις διεθνείς εξελίξεις καθώς δεν πλήττονται άμεσα από το subprime αλλά μπορεί να εμφανίσουν ”παράπλευρες” απώλειες. Οι αποτιμήσεις, οι πιθανές επιπτώσεις αλλά και οι άμυνες που προβάλλουν οι τράπεζες.

Δημοσκόπηση euro2day για κέρδη ’07 της Frigoglass

Στα 45,2 εκατ. ευρώ θα ανέλθουν τα ενοποιημένα καθαρά κέρδη της Frigoglass το 2007, σημειώνοντας άνοδο 17,4%, σύμφωνα με τις συγκλίνουσες εκτιμήσεις 7 αναλυτών που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του euro2day και του Thomson Financial News.

Δημοσκόπηση euro2day για κέρδη ’07 της Fourlis

Στα 45,5 εκατ. ευρώ θα ανέλθουν τα ενοποιημένα καθαρά κέρδη της Fourlis το 2007, σημειώνοντας άνοδο 66% σύμφωνα με τις συγκλίνουσες εκτιμήσεις 6 αναλυτών που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του euro2day και του Thomson Financial News.

ΧΑ: Ποιοι συνδυάζουν κέρδη, ανάπτυξη & καλή τιμή

Οι ”πρωταθλητές”… της πτώσης του 2008!

Δημοσκόπηση του euro2day για κέρδη ’07 του Τιτάνα

Alpha Bank: Δημοσκόπηση euro2day για κέρδη ’07

”Σινιάλο” για υψηλά κέρδη στέλνει ο Mid 40

Δημοσκόπηση euro2day για κέρδη ’07 της Aegean

Χρηματιστήριο: Ποιοι επέστρεψαν στο... 2003!

Δημοσκόπηση του euro2day για κέρδη ’07 της ΕΧΑΕ

ΧΑ: Ποιοι insiders γράφουν ”τρελές” απώλειες

Δημοσκόπηση του euro2day για κέρδη ’07 της ΜΡΒ

v