Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Δημοσκόπηση του euro2day για το εξάμηνο της 3Ε

Δημοσκόπηση του euro2day για το εξάμηνο της 3Ε

Η άνοδος των πρώτων υλών αλλά και έκτακτοι παράγοντες αναμένεται να πιέσουν ελαφρώς την κερδοφορία της 3Ε στο α΄ εξάμηνο, σύμφωνα με δημοσκόπηση του euro2day σε 9 αναλυτές. Τα μεγέθη, πού θα ρίξουν βάρος οι αναλυτές.

Μερίσματα: Θεμελιώδη... χαμόγελα στην 5ετία

Μερίσματα: Θεμελιώδη... χαμόγελα στην 5ετία

Τα μερίσματα της τελευταίας 5ετίας στο ΧΑ δικαιολογούν την εμπιστοσύνη ξένων αναλυτών στα ελληνικά θεμελιώδη. Αναλυτικά στοιχεία για τις εταιρίες του 20άρη και του 40άρη. Οι πρώτες εκτιμήσεις για το 2008.

Δημοσκόπηση του Euro2day για το εξάμηνο Eurobank

Δημοσκόπηση του Euro2day για το εξάμηνο Eurobank

Οι χορηγήσεις από τη Νέα Ευρώπη θα είναι ο καταλύτης για τα κέρδη 6μήνου της Eurobank, σύμφωνα με δημοσκόπηση του euro2day σε 12 αναλυτές. Αντίθετα, αδύναμα εκτιμώνται τα έσοδα από το trading. Οι προβλέψεις.

"Προκλητικές" οι αποτιμήσεις των blue chips

Tο premium των ελληνικών μετοχών για το 2008 σε όρους κερδών έχει μηδενιστεί για τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, ενώ σε όρους λογιστικής αξίας, αν και διατηρείται,
έχει περιοριστεί στο επίπεδο του 7%. 

ΧΑ: 4 στις 10 με P/BV κάτω της μονάδας!

ΧΑ: 4 στις 10 με P/BV κάτω της μονάδας!

Περίπου 4 στις 10 εισηγμένες διαπραγματεύονται κάτω από τη λογιστική τους αξία στο ΧΑ, μετά την ισχυρή πτώση των τελευταίων συνεδριάσεων. Δέκα εισηγμένες με P/BV που "σηκώνουν κουβέντα".

Σοφοκλέους: Ποιοι βυθίστηκαν, ποιοι... αντέχουν

Τι συμπεράσματα προκύπτουν από την «ελεύθερη πτώση» που ξεκίνησε ουσιαστικά στις 20/7/07. Γιατί την... πάτησαν και οι «παλιοί» επενδυτές. Ποιες μετοχές «βυθίστηκαν» και ποιες είναι οι 19 που έγραψαν κέρδη!

Οκτώ μετοχές που φαίνονται «τσάμπα»...

Οι αισιόδοξοι υποστηρίζουν ότι η υπερβολική πτώση στο ΧΑ έχει δημιουργήσει ευκαιρίες, ενώ άλλοι φοβούνται μήπως οι αγορές γνωρίζουν κάτι περισσότερο. Οκτώ περιπτώσεις μετοχών όπου τα P/E «γλείφουν πάτο»...

Μετοχικά Α/Κ: Αποδόσεις καλύτερες από το Χ.Α.

Καλύτερη απόδοση από τον Γενικό Δείκτη του Χ.Α. παρουσίασε η πλειονότητα των Α/Κ Εσωτερικού στο πρώτο εξάμηνο. Οι "ασφαλείς λιμένες" αλλά και το επόμενο στοίχημα για την αγορά. Αναλυτικοί πίνακες με τις επιδόσεις.

Οι συντελεστές ΒΕΤΑ για τις μετοχές του FT 20

Οι μετοχές του Τ.Τ., της ΔΕΗ και του Τιτάνα είναι οι πιο "αμυντικογενείς" μεταξύ των μετοχών του FTSE 20 σύμφωνα με τους δείκτες beta που εκπονεί το Πανεπιστήμιο Πειραιώς σε συνεργασία με το euro2day.

ΕΘΕ: Ζητά φορολογικά κίνητρα για στήριξη Α/Κ

Την αναγκαιότητα για θέσπιση φορολογικών κινήτρων ώστε να υποστηριχθεί ο θεσμός των Α/Κ στη χώρα μας τονίζει, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΕΘΕ, κ. Α. Ξενόφος, στο νέο τεύχος του "Θεσμικού Επενδυτή".

Ξανάρθε o... στόλος στη Σοφοκλέους

Σοφοκλέους: Επιστρέφουν οι «μπουλντόζες»

Σοφοκλέους: Το 13άρι της... γκρίνιας!

Σοφοκλέους: Τα "αστέρια" του α΄ τριμήνου!

Πού μπαίνει τώρα ο πήχης για τις εισηγμένες

Χ.Α.: Οκτώ μετοχές... κόντρα στο ρεύμα!

Πήγασος: Πτώση 19,3% στα κέρδη το Q1

"Σύννεφα" για 217 εισηγμένες στο Q1

Δημοσκόπηση euro2day για τα κέρδη Q1 της ΕΛΤΕΧ

ΟΤΕ: 8+1 αναλυτές προβλέπουν τα κέρδη Q1

v