Ας βάλουν ”πλάτη” οι ”υποτιμητές”

Με σταθερότερη κίνηση από τις υπόλοιπες διεθνείς αγορές τις τελευταίες ημέρες, η Σοφοκλέους καλείται να δείξει και πάλι χαρακτήρα, ενώ συνεχίζει να βρίσκεται στον ”αστερισμό” του ΟΤΕ, η διακύμανση του οποίου βρίσκεται σε οριακό σημείο.

του Μιχαήλ Γελαντάλι

Δείχνει χαρακτήρα τις τελευταίες ημέρες η Σοφοκλέους, και ευχής έργον θα ήταν κάτι τέτοιο να συνεχιστεί και σήμερα. Ειδικά για τη σημερινή συνεδρίαση, όχι τόσο γιατί λήγουν τα ΣΜΕ Ιουνίου, όσο για το ότι η μετοχή του ΟΤΕ βρίσκεται σε διακύμανση σε οριακό σημείο, τη στιγμή που η διεθνής συγκυρία για τις τηλεπικοινωνίες αγγίζει το ναδίρ.

Εν πάση περιπτώσει όσοι υποτίμησαν και κερδοσκόπησαν ανοικτά στην αγορά τις τελευταίες ημέρες, είτε πουλώντας ανοικτά και σε συγκεκριμένη τιμή μετοχές του ΟΤΕ ή της Εθνικής, είτε χρησιμοποιώντας τη μέθοδο 6 για να καλύψουν τις θέσεις τους, θα πρέπει να διαδραματίσουν σταθεροποιητικό – αποτρεπτικό για τα χειρότερα ρόλο.

Έχουμε την απαίτηση από αυτούς του κυρίους που λόγω αδυναμίας των αρχών να τους ελέγξουν, ”έπαιξαν” απροκάλυπτα προς τα κάτω την αγορά κερδίζοντας αρκετά, να διαθέσουν ένα μέρος της ρευστότητάς τους είτε αγοράζοντας μετοχές του ΟΤΕ προς τα 15,3 ευρώ, είτε στηρίζοντας συγκεκριμένους τίτλους του FTSE 20.

Μετοχή κλειδί και για σήμερα, εύλογα, ο ΟΤΕ, η Εθνική (παρά το ότι δεν επιδείχθηκε η δέουσα προσοχή μέχρι και το ”κλείσιμο” της χθεσινής συνεδρίασης), βεβαίως η Eurobank, και των λίγων ισχυρών παικτών που έχουν μείνει στο ΧΑΑ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v