Με Εθνική και ΟΤΕ…

Ρυθμιστής η Εθνική και μπαλαντέρ ο ΟΤΕ στη σημερινή συνεδρίαση, με την αγορά να καλείται να επιβεβαιώσει την ανθεκτικότητα μακροπρόθεσμων στηρίξεων.

του Μιχαήλ Γελαντάλι

Με ρυθμιστή την Εθνική και μπαλαντέρ τον ΟΤΕ, καλείται στη σημερινή συνεδρίαση να επιβεβαιωθεί η ανθεκτικότητα μακροπρόθεσμων ”στηρίξεων” στη Σοφοκλέους.

Το γεγονός ότι στη χθεσινή συνεδρίαση, τα 2/3 των συναλλαγών στις πέντε ευαίσθητες μετοχές εταιριών του Δημοσίου, επικεντρώθηκαν κυρίως σε ΟΤΕ και Εθνική, σε συνδυασμό με το ”κενό” που δημιουργήθηκε από το πτωτικό άνοιγμα (της χθεσινής συνεδρίασης) επιτρέπουν την επικράτηση κάποιων ψυχραιμότερων και ενδεχομένων θετικότερων εκτιμήσεων.

Θα φανεί από την αρχή τόσο στο πως θα χειριστούν οι της Εθνικής τα του οίκου τους, όσο και οι πωλητές σε συμβόλαια επί της μετοχής του ΟΤΕ, οι οποίοι εκτιμούν ότι τα περιθώρια υποχώρησης της μετοχής εξαντλούνται προς τα 15,6 ευρώ.

Ένας συνδυασμός αυτών των δύο μετοχών εξυπηρετεί σε μεγάλο βαθμό και τους σχεδιασμούς των παικτών του ΧΠΑ, που θεωρούν ότι χαμηλότερα των 1.155 μονάδων πλέον ο FTSE 20, δεν έχει δα μεγάλα περιθώρια περαιτέρω υποχώρησης. Η παρακολούθηση της σημερινής συνεδρίασης θα είναι και πιο ενδελεχής και η επικοινωνία μας μαζί σας πυκνότερη και συχνότερη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v