Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κρατούν Mid Cap 40 και Small Cap 80

Θετικότερη είναι η μέχρι στιγμής πορεία της αγοράς σε μέρος της μεσαίας και χαμηλότερης κεφαλαιοποίησης. Κυρίως λόγω ΟΤΕ περιορίζονται στο 0,27% οι απώλειες για τον FTSE-20, τη στιγμή που είναι εμφανώς καλύτερη η συμπεριφορά επιμέρους μετοχών των Mid-40 και Small Cap 80.

του Μιχαήλ Γελαντάλι

ΟΤΕ, Εμπορική και Εθνική περιορίζουν στο 0,27% τις απώλειες του FTSE-20. Μέχρι στιγμής η εικόνα της μεσαίας και χαμηλότερης κεφαλαιοποίησης εμφανίζεται συγκριτικά καλύτερη, καθώς 14 μετοχές από τον Mid Cap 40 και 22 από τον Small Cap 80 αντιδρούν ανοδικά.

Με βάση τις συναλλαγές αρχής, μεγαλύτερη άνοδος καταγράφεται για τις μετοχές των Μαΐλλη στα 3,50 ευρώ, Intralοt στα 12,56 ευρώ, Chipita στα 3,04 ευρώ.

Ανοδικά αντιδρούν επίσης οι μετοχές των Μηχανική, Αθηνά, Kleemann, Intrakat, Inform Λύκος και Elmec Sport (στα 2,10 ευρώ), καθώς και ορισμένες ακόμη της χαμηλότερης αποτίμησης.

Από τη μέχρι στιγμής εικόνα της αγοράς είναι εμφανείς οι πωλήσεις στη μετοχή του ΟΠΑΠ -σταθερά χαμηλότερα των 24 ευρώ μέχρι τα 23,90 ευρώ-, οι πωλήσεις μέχρι τα 24,38 ευρώ της Eurobank, αλλά και η περιορισμένη προσφορά μέχρι τα 16,68 ευρώ της Πειραιώς.

Στη μετοχή της Εθνικής πωλητές και αγοραστές εμφανίζονται χαμηλότερα των 31 ευρώ, αν και η προσφορά είναι συγκριτικά περιορισμένη.

Την ίδια ώρα, η εικόνα στα τρία κυριότερα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια ήταν εν μέρει θετική, με τον Dax να αντιδρά θετικά κατά 0,4% προς τις 4.860 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v