Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εντός... και επί τα αυτά

Γύρω από τον... εαυτό τους κινούνται βασικοί δείκτες και αγορά με τις συναλλαγές να παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα. Μετά τις Εμπορική, ΟΤΕ-Cosmote, αγοραστές εμφανίστηκαν και στις Coca – Cola 3Ε και Τιτάν. Στο περίπου 1/3 η αναλογία ανοδικών/πτωτικών.

του Μιχαήλ Γελαντάλι

Στις Εμπορική, ΟΤΕ-Cosmote έχουν προστεθεί την τελευταία περίπου μιάμιση ώρα διακριτικοί αγοραστές και σε Coca-Cola 3Ε και Τιτάν.

Στη μετοχή της πρώτης, οι εντολές δόθηκαν από τα 20,5 ευρώ, προς τα 20,72 ευρώ, στον δε Τιτάνα από τα 24,4 ευρώ προς τα 24,9 ευρώ.

Ο FTSE-20 διαμορφώνεται πέριξ των 1.617 μονάδων, με οριακές διακυμάνσεις, καθώς το συνολικό εύρος σήμερα περιορίζεται στις 16 μονάδες.

Σταθεροποιητική είναι και η μέχρι στιγμής εικόνα του Γενικού Δείκτη, πέριξ των 2.902 μονάδων, με χαμηλότερη τιμή ημέρας τις 2.895,5 μονάδες.

Η σχέση ανοδικών/πτωτικών διαμορφώνεται στο περίπου 1/3, με τις Εγνατία και Αττικής να εμφανίζουν από το μέτωπο των μικρότερων τραπεζών μεταβολή της τάξης του 1,35% και 2,2% αντίστοιχα, ενώ από τη μεσαία κεφαλαιοποίηση ξεχωρίζουν οι Blue Star Ferries, Θεμελιοδομή, Μουζάκης, Φοίνιξ, Πλαίσιο και δευτερευόντως Jumbo, Frigoglass και Ασπίς Bank.

Με τις συναλλαγές, κυρίως λόγω ημερών (αλλά και αποχής των ξένων), να παραμένουν σε ιδιαίτερα περιορισμένο επίπεδο δεν αναμένεται ιδιαίτερη διαφοροποίηση στη συνολικότερη εικόνα της αγοράς.

Το όποιο περιορισμένο ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε ελάχιστες μετοχές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v