Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Μ. Τρίτης

Οι εταιρίες Διεκάτ, Βιοτέρ και Optima πραγματοποιούν γενική συνέλευση, ενώ οι μετοχές της Τράπεζα της Ελλάδος διαπραγματεύονται στο ΧΑ χωρίς το δικαίωμα μερίσματος. Επίσης, συνεδριάζει η Επιτροπή για την προετοιμασία του ελληνικού αναπτυξιακού προγράμματος, εν όψει του Δ’ Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης που αφορά την περίοδο 2007-2013.

Η ατζέντα της Μ. Τρίτης
Σήμερα, Μ. Τρίτη

Αποκοπή μερισμάτων

ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: 2,85 ευρώ.

Γενικές συνελεύσεις

ΔΙΕΚΑΤ Α.Τ.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 13:00, στις εγκαταστάσεις της εταιρίας, στο Κορωπί Αττικής (οδός Κωνσταντινουπόλεως 42), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Μεταφορά της έδρας της Εταιρείας στο Δήμο Κρωπίας και συγκεκριμένα στη διεύθυνση Κωνσταντινουπόλεως αρ. 42.

2. Τροποποίηση του άρθρου 2 του Καταστατικού της Εταιρείας λόγω μεταβολής της έδρας από ’’Δήμος Αθηναίων” σε ’’Δήμος Κρωπίας”.

OPTIMA Α.Ε.Ε.Χ.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας στις 11:00, στα γραφεία της εταιρείας στην Αθήνα οδός Ξενοφώντος 10, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των Οικονομικών Καταστάσεων της χρήσεως από 01.01.2004 έως 31.12.2004 και των σε σχέση με αυτές εκθέσεων του Δ.Σ. και των ελεγκτών.

2. Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για την εταιρική χρήση από 01.01.2004 έως 31.12.2004.

3. Εκλογή ορκωτών ελεγκτών (τακτικού, αναπληρωματικού) για τη χρήση από 01.01.2005 έως 31.12.2005 και καθορισμός των αμοιβών τους.

4. α) Λήψη απόφασης για τη συγχώνευση με απορρόφηση της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία ”ΣΤΑΝΤΑΡΝΤ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ” από την ανώνυμη εταιρεία ”ΟΡΤΙΜΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ” και έγκριση του σχετικού Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης, β) Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας εξαιτίας της συγχώνευσης και συνακόλουθη τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της εταιρείας σχετικά με το μετοχικό της κεφάλαιο.

5. Τροποποίηση του άρθρου 9 του Καταστατικού της εταιρείας για την πρόβλεψη δυνατότητας διορισμού μελών Διοικητικού Συμβουλίου σύμφωνα με το άρθρο 18 παρ. 3 ν. 2190/20.

6. Κωδικοποίηση του καταστατικού της εταιρείας.

7. Επικύρωση της εκλογής νέου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση θανόντος μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου.

8. Ανακοινώσεις.

ΒΙΟΤΕΡ Α.Ε.: Α’ Επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:30, στην Αθήνα, στα γραφεία της εταιρίας επί της οδού Ευτυχίδου 45.

Διάφορα

* Συνεδριάζει στις 09:00 π.μ., υπό την προεδρία του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργου Αλογοσκούφη, η Επιτροπή για την προετοιμασία του ελληνικού αναπτυξιακού προγράμματος, εν όψει του Δ’ Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης που αφορά την περίοδο 2007-2013.

* Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, και ο υπουργός Δικαιοσύνης, Αναστάσιος Παπαληγούρας, θα παρουσιάσουν στις 13:30 μ.μ., το νομοσχέδιο για την πρόληψη της χρησιμοποίησης του χρηματοπιστωτικού συστήματος για τη νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες. Η παρουσίαση θα γίνει στην αίθουσα 305 Β του ΥΠΟΙΟ. Στις 16:00 μ.μ., ο υπουργός από κοινού με τον υπουργό Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Πάνο Παναγιωτόπουλο θα έχει συνάντηση με την Εκτελεστική Επιτροπή της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Πωλήσεις νέων κατοικιών (Μάρτιος).

- Καταναλωτική εμπιστοσύνη (Απρίλιος).

Γερμανία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών εισαγωγών (Απρίλιος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v