Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ξαφνικό ...πάρτι στη Σοφοκλέους!

Έντονη ανοδική αντίδραση έστειλε την αγορά στις 780 μονάδες με άνοδο 4,91%. Διευρυμένο το αγοραστικό ενδιαφέρον με τον τζίρο στα 67 εκατ. Υπεραπόδοση για κατασκευές, Eurobank, Μυτιληναίο. Στα 2 € η ΕΤΕ.

Άλαλα τα χείλη των “ασεβών” (!!!)

Τα πρωινά reports των περισσότερων χρηματιστηριακών εκτιμούσαν ότι η εγχώρια Χρηματιστηριακή Αγορά θα παραμείνει σε στάση αναμονής με δόσεις νευρικότητας, όσο συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις Κυβέρνησης – τρόικας, καθώς οι επενδυτές θα περιμένουν να κλείσουν τα ζητήματα που αφορούν τα δημοσιονομικά μέτρα και την εκταμίευση της δόσης.

Αυτή και ήταν η εικόνα της Αγοράς στα πρώτα 65 λεπτά της συνεδρίασης, με τον Γενικό Δείκτη να αλλάζει πρόσημα και το όποιο ενδιαφέρον να περιορίζεται σε κινήσεις που αφορούσαν μετοχές που παραδοσιακά κινούνται σε “δεύτερο χρόνο”.

Αυτά μέχρι τις 11.35, καθώς από εκεί και πέρα σημειώθηκε διευρυμένο αγοραστικό ενδιαφέρον που συμπεριέλαβε το σύνολο, σχεδόν, των μετοχών του 20αρη, ακόμα και τον “δυσκίνητο” Τραπεζικό κλάδο.

Στην πρώτη επιλεκτική κίνηση, κατ΄ αρχήν πρωτοστάτησαν μετοχές του Κατασκευαστικού κλάδου, με “ταγό” την ΓΕΚ Τέρνα και τον Ελλάκτωρα να ακολουθεί από κοντά.

Πιθανολογούμενη αιτία τα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία περιθώρια λίγων ημερών έχει το Υπουργείο Ανάπτυξης προκειμένου να παρουσιάσει το περίγραμμα της συμφωνίας με τους εργολήπτες και τις Τράπεζες για την επανεκκίνηση των τεσσάρων βαλτωμένων οδικών αξόνων.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα αυτά, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Κυβέρνησης, Τραπεζών και εμπλεκόμενων Εταιρειών θα έχουν σύντομα αίσιο τέλος. Στόχος της Ελληνικής Κυβέρνησης είναι η όλη διαδικασία να ολοκληρωθεί έως τα τέλη του 2012, ώστε η κατασκευή των έργων να ξεκινήσει εντός του 2013. Σε περίπτωση που αυτό επιτευχθεί τότε θα έχει ιδιαίτερα θετική επίδραση στις μετοχές αλλά και τα οικονομικά μεγέθη των “μεγάλων” του κλάδου.

Πως κινήθηκε ο τραπεζικός κλάδος

Στον Τραπεζικό κλάδο που ακολούθησε την ανοδική αντίδραση, σε “θέση οδηγού” μπήκε η μετοχή της Τρ. Πειραιώς, καθώς ήταν ο πρώτος τίτλος που κινήθηκε επιθετικά, για να ακολουθήσουν οι υπόλοιποι.

Ακόμα πιο εντυπωσιακό το γεγονός, ότι η μετοχή της Eurobank που χθες κινήθηκε μόνιμα με αρνητικό πρόσημο, στον απόηχο της αποτυχίας να επιλεγεί για την Εμπορική και σήμερα άνοιξε με απώλειες υποχωρώντας μέχρι τα 0,9790 ευρώ, τελικά έκλεισε με τα μεγαλύτερα κέρδη από το Τραπεζικό ταμπλώ, ακολουθούμενη από τον τίτλο της Τρ. Κύπρου που χθες έκλεισε με σημαντικές απώλειες και στο χαμηλό ημέρας (!!!)

Στην Τραπεζική παλιγγενεσία, πιθανόν, να έπαιξε ρόλο το δημοσίευμα του Bloomberg και οι εκτιμήσεις των οικονομολόγων Thomas Costerg, Sarah Hewin και John Calverley της Standard Chartered που θεωρούν ότι η ΕΚΤ μπορεί να προχωρήσει σε “μεταβίβαση” στον EFSF, των Ελληνικών ομολόγων που έχει στην κατοχή της, προκειμένου να προσφέρει βοήθεια και “ανακούφιση” προς την Ελλάδα.

“Αυτό που μένει ακόμη αδιευκρίνιστο είναι οι ζημίες που θα υπάρξουν”, υποστηρίζουν οι τρεις οικονομολόγοι.

Ανάλογη πρόταση είχε πραγματοποιήσει και ο Έλληνας αναπληρωτής Υπ. Οικονομικών Χρίστος Σταϊκούρας, ο οποίος είχε κάνει λόγο για μετακύλιση ελληνικών ομολόγων αξίας 28 δισ. ευρώ που έχουν στην κατοχή τους ΕΚΤ και άλλες Κεντρικές Τράπεζες της Ευρωζώνης.

Η δήλωση του Joerg Asmussen

Ασφαλώς και εδώ χρήζει υπενθύμισης η πρόσφατη δήλωση του μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Joerg Asmussen, στην εφημερίδα “Die Welt”, που μεταξύ άλλων ανέφερε: "Ενδεχόμενη ανάγκη περαιτέρω εξωτερικής χρηματοδότησης μπορεί να καλυφθεί μόνο από Κράτη-Μέλη της Ευρωζώνης". “Μία αναδιάρθρωση χρέους εις βάρος της ΕΚΤ δεν πρόκειται να συμβεί”. "Η ΕΚΤ δεν θα μπορούσε να συμμετάσχει σε μια τέτοια αναδιάρθρωση, καθώς αυτό θα συνιστούσε παράνομη νομισματική χρηματοδότηση Κράτους", είχε δηλώσει στη “Die Welt”.

Πάντα στο “παιχνίδι” των προσδοκιών και οι αυτοτροφοδοτούμενες εκτιμήσεις, ότι μπορεί η ανακεφαλαιοποίηση του εγχώριου Τραπεζικού κλάδου να γίνει με κεφάλαια από τον ESM και να μην επιβαρυνθεί περαιτέρω το Εθνικό χρέος.

Η Γαλλία και η Φινλανδία θέλουν να βρεθούν λύσεις για την κρίση στην Ελλάδα και την Ισπανία μέσα στις επόμενες εβδομάδες, δήλωσε την σήμερα ο Γάλλος Πρόεδρος Francois Hollande.

Το ενδιαφέρον για το "roadshow" της ΕΧΑΕ

Σύμφωνα με παράγοντες της Αγοράς, μία άλλη εκδοχή που έδωσε το απαιτούμενο “καύσιμο” για την σημερινή ευφορία στο Χ.Α. είναι η προσδοκία για εξεύρεση πολιτικής λύσης, στις απ΄ ευθείας επαφές που έχει ξεκινήσει ο Πρωθυπουργός με την ηγεσία της Ε.Ε. και το διαφαινόμενο ενδιαφέρον για το “roadshow” που διοργανώνει η ΕΧΑΕ στη Νέα Υόρκη στο τριήμερο 9-11 Οκτωβρίου.

Η καινοτομίατου φετινού κύκλου παρουσιάσεων στη Νέα Υόρκη έχει να κάνει με την ταυτόχρονη διοργάνωση ενός forum για τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας σε συνεργασία με το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο.

Εν τω μεταξύ, ο Πρόεδρος της ΕΧΑΕ, κ. Σωκράτης Λαζαρίδης, επισήμανε ότι οι προσδοκίες της Ελληνικής πλευράς είναι να εκδηλωθεί έμπρακτα πλέον το ενδιαφέρον που έχει ήδη διαφανεί τον τελευταίο χρόνο εκ μέρους ξένων επενδυτών από τις όλο και συχνότερες επισκέψεις τους στην Ελλάδα, επισημαίνοντας την χαμηλή αποτίμηση του Χ.Α. σε σχέση με το ΑΕΠ. Ο μέσος Ευρωπαϊκός όρος στη σχέση κεφαλαιοποίησης/ΑΕΠ διαμορφώνεται στο 62,4% ενώ στην Ελλάδα μόλις σε 11,8%.

“Τις τελευταίες εβδομάδες, διακρίνεται στο εξωτερικό μία αισθητή αλλαγή του κλίματος για την Ελλάδα. Ήδη καταγράφεται ανανεωμένο και αυξανόμενο επενδυτικό ενδιαφέρον, μεγαλύτερη κατανόηση και βελτιούμενες προσδοκίες ότι η Ελλάδα θα παραμείνει στην Ευρωζώνη και θα καταφέρει να επιστρέψει σε αναπτυξιακή πορεία”. Την παραπάνω επισήμανση έκανε από το Λονδίνο ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank κ. Νικόλαος Καραμούζης, επικεφαλής αντιπροσωπείας υψηλόβαθμων στελεχών της Τράπεζας, που επισκέφθηκε τη Βρετανική Πρωτεύουσα για σειρά επαφών με διεθνείς θεσμικούς φορείς και πελάτες του Ομίλου.

Παρά το γεγονός ότι η σημερινή μίνι έκρηξη ευφορίας στο Ελληνικό Χρηματιστήριο, δεν φάνηκε να “πατάει” σε πραγματικές ειδήσεις, από την άλλη πρέπει να σημειωθεί ότι έδωσε κάποια πρώτα νέα σήματα τοποθετήσεων, όπως αυτό της Εθνικής, ενώ η όλη εικόνα συνοδεύτηκε και από αξιοπρόσεκτη αύξηση των συναλλαγών.

Ο τίτλος της Εθνικής πέρασε εκ νέου υψηλότερα των 1,98 ευρώ και αν μετατρέψει το εν λόγω επίπεδο από αντίσταση σε στήριξη, δεν αποκλείεται να επιχειρήσει κίνηση προς τα 2,14 ευρώ.
Επίσης ο FTSE έδωσε μία πρώτη κίνηση με κλείσιμο υψηλότερα των 280 μονάδων και τώρα έχει να αναμετρηθεί με την “σκληρή” ζώνη αντίστασης των 290 – 300 μονάδων.

Μία από τα ίδια και για τον Γενικό Δείκτη, που έκλεισε μέσα στην “διακεκαυμένη” ζώνη 770 – 790 την οποία έχει αποτύχει να την υπερκεράσει δύο φορές στο πρόσφατο παρελθόν.

Η ανάλυση του IFF για την Ελλάδα

H οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα είναι χειρότερη από τις εκτιμήσεις της ΕΕ και του ΔΝΤ αναφέρει το IIF σε σχετική ανάλυση. Προσθέτει ότι η Κυβέρνηση αναζητά μια παράταση του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής και πως ένας συμβιβασμός θα μπορούσε να υπάρξει για αυτό το θέμα. Ωστόσο το προσχέδιο του προϋπολογισμού υποδεικνύει ότι η Ελληνική οικονομία θα συνεχίσει να βρίσκεται σε “μέγγενη” και το 2013, τονίζει το IIF.

Από την άλλη, συνεχίστηκε και τον Αύγουστο η "στάση πληρωμών εσωτερικού" της Κυβέρνησης, με τα χρέη του Δημόσιου προς τον ιδιωτικό τομέα να ενισχύονται περαιτέρω κατά 290 εκατ. ευρώ. Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου οικονομικών οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις της γενικής Κυβέρνησης αυξήθηκαν στο οκτάμηνο του 2012 στα 7,9 δισ. ευρώ από 7,62 δισ. τον προηγούμενο μήνα.

Σε αντίθεση με το εγχώριο πανηγύρι, απόλυτα επιφυλακτική η εικόνα στις μεγάλες διεθνείς Αγορές, με μικρές μεταβολές και μικτά πρόσημα, καθώς οι επενδυτές περιμένουν την επόμενη κίνηση της Ισπανικής Κυβέρνησης.

Παίρνοντας τα πράγματα με την σειρά, ο επικεφαλής της Fed, Βen Bernanke επανέλαβε την δέσμευση του να διατηρήσει την ποσοτική χαλάρωση σε επίπεδα ρεκόρ ακόμα και μετά την ανάκαμψη της Αμερικανικής οικονομίας, ενώ υποστήριξε ότι δεν περιμένει η οικονομία να παραμείνει αδύναμη ως το 2015. "Περιμένουμε ότι μια υπερβολικά επεκτατική στάση στη νομισματική πολιτική θα είναι κατάλληλη για αρκετό διάστημα μετά την ενίσχυση της οικονομίας" δήλωσε ο κ. Bernanke σε ομιλία του στην Ινδιανάπολη.

Oι ΗΠΑ θα αρχίσουν να θυμίζουν την Ελλάδα πριν από την αρχή της επόμενης δεκαετίας, αν δεν αντιμετωπίσουν το πρόβλημα του χρέους, αναφέρει ο Bill Gross (Pimco) στην μηνιαία του έκθεση για τις προοπτικές της οικονομίας. Στην έκθεση του, στην οποία τονίζει ειρωνικά ότι οι ΗΠΑ είναι βαριά εθισμένες στο χρέος, προειδοποιεί ότι αν δεν κλείσει το δημοσιονομικό κενό, η Fed θα συνεχίσει να τυπώνει χρήμα για να καλύψει το έλλειμμα, θα υπάρξει έκρηξη πληθωρισμού και υποτίμηση του δολαρίου.

Οι δύο μεγαλύτερες απειλές για την παγκόσμια οικονομία είναι η κρίση στην Ευρωζώνη, αλλά και τα δημοσιονομικά προβλήματα των ΗΠΑ, διεμήνυσε η Christine Lagarde, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS. Με την προεκλογική εκστρατεία στις ΗΠΑ να κορυφώνεται, η κα. Lagarde σημείωσε ότι η Αμερικανική οικονομία αντιμετωπίζει τον κίνδυνο ολίσθησης σε ύφεση. “Ας κοιτάξουμε τους αριθμούς. Η δημοσιονομική κατακρήμνιση συνεπάγετε συρρίκνωση της ανάπτυξης κατά 2 ποσοστιαίες μονάδες ετησίως. Εάν λοιπόν εκτιμά κανείς ότι η ανάπτυξη για φέτος είναι 2% και αφαιρέσει αυτές τις δύο ποσοστιαίες μονάδες τότε έχουμε μηδενική ανάπτυξη. Ναι, οι ΗΠΑ βρίσκονται πολύ κοντά στην ύφεση” δήλωσε η επικεφαλής του ΔΝΤ.

Μείωση του βασικού επιτοκίου από τη Κεντρική Τράπεζα της Αυστραλίας

Σε αιφνιδιαστική μείωση του βασικού της επιτοκίου προχώρησε η Κεντρική Τράπεζα της Αυστραλίας. Συγκεκριμένα, η Reserve Bank of Australia μείωσε το βασικό της επιτόκιο κατά 25 μονάδες βάσης στο 3,25% κάνοντας λόγο για αδύναμες προοπτικές της παγκόσμιας οικονομίας. Στην σχετική ανακοίνωση γίνεται ειδική αναφορά στην αβεβαιότητα που επικρατεί ως προς την αναπτυξιακή πορεία της Κινεζικής οικονομίας αλλά και στις συνθήκες στην εγχώρια Αγορά εργασίας που είναι “κάπως αδύναμες”. Είναι η τρίτη μείωση επιτοκίων της RBA από το Μάιο, συνολικά κατά μία ποσοστιαία μονάδα.

Την ίδια στιγμή εντείνονται οι προσδοκίες για μείωση επιτοκίων στη Ν. Κορέα.

“Η Ισπανία είναι έτοιμη να ζητήσει βοήθεια ακόμα και την επόμενη εβδομάδα, αλλά οι Γερμανοί πιέζουν λέγοντας ότι πρέπει να περιμένει”, μετέδωσε το Reuters.

Σε μικρά κέρδη γύρισαν τα Ευρωπαϊκά Χρηματιστήρια, με τις Ισπανικές μετοχές να σημειώνουν σημαντική άνοδο, υποστηριζόμενες από την προσδοκία ότι ενδεχόμενη προσφυγή της Ισπανίας στους ξένους πιστωτές θα μετρίαζε τον φόβο μετάδοσης της κρίσης στην Ευρωζώνη.

Από την άλλη, πρέπει να τονιστεί ότι ο Πρωθυπουργός της Ισπανίας Mario Rajoy δήλωσε ότι δεν σκοπεύει να προσφύγει σε διάσωση το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Η Moody's ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει εντός του μήνα την αναθεώρηση της αξιολόγησης της Ισπανίας. Όπως μετέδωσε το Reuters, ο διεθνής οίκος ανέφερε ότι συνεχίζει να εξετάζει διάφορους παράγοντες που επηρεάζουν την αξιολόγηση, όπως οι κεφαλαιακές ανάγκες Τραπεζών, ο προϋπολογισμός και το μέγεθος των μηχανισμών στήριξης.

Επιστροφή στο ΧΑ

Από το ταμπλώ των θεωρούμενων Δεικτοβαρών μετοχών, μόνο ο τίτλος του Τιτάνα έκλεισε με αρνητικό πρόσημο (-0,07%).

Αντίθετα τα μεγαλύτερα κέρδη για Ελλάκτωρα (+14,29%), Κύπρου (+10,5%), Μυτιληναίο (+9,18%) και Eurobank (+10,89%).

Κέρδη άνω του 8% για ΔΕΗ και Πειραιώς, του 7% για Μέτκα και Motor Oil, ενώ με μικρότερα κέρδη έκλεισαν οι υπόλοιπες μετοχές του FTSE.

Μένοντας στον 20αρη, ο ΟΤΕ χρειάστηκε τέσσερις συνεδριάσεις για να επιστρέψει υψηλότερα από το ψυχολογικό όριο των 3,00 ευρώ και πάρα πολλά θα “παιχτούν” στην πρώτη αντίσταση των 3,24 ευρώ, στον δρόμο για την ισχυροποιημένη αντίσταση των 3,50 ευρώ.

Άκρως ικανοποιητική η διαγραμματική απεικόνιση της Motor Oil που αν ξεπεράσει το πρόσφατο υψηλό των 6,82 ευρώ, ανοίγει τον δρόμο για κίνηση προς τα 7,20 ευρώ.

Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε πολύ κοντά στο υψηλό ημέρας και πιο συγκεκριμένα στις 780,94 μονάδες με κέρδη 4,91%, ενώ ο τζίρος (ο υψηλότερος των τελευταίων επτά συνεδριάσεων) ξεπέρασε τα 67 εκατ. από τα οποία τα 2,2 αφορούσαν “πακέτα” (Motor Oil, Alpha Bank, Εθνική, ΟΤΕ, Τιτάν).

Ιδιαίτερα χαρούμενη η τελική εικόνα με 106 ανοδικές μετοχές έναντι 39 πτωτικών και για 23 τίτλους τα κέρδη ξεπέρασαν το 9%.

Στα επιμέρους, η Τέρνα Ενεργειακή “δεν δείχνει” ότι έχει ξεκινήσει την “βόρεια” κίνηση από τα 0,8293 ευρώ (κλείσιμο 6/6), αθόρυβα η ΕΚΤΕΡ συμπλήρωσε οκτώ συνεχόμενες ανοδικές συνεδριάσεις, η Lamda Development “μαζεύει δυνάμεις” φλερτάροντας με νέα υψηλά 13 μηνών, ενώ στην πρώτη θέση των ημερήσιων κερδισμένων βρέθηκε η Μαθιός με ελάχιστες συναλλαγές.

Η εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα, προκειμένου να μειώσει την υφιστάμενη δανειακή της επιβάρυνση και να βελτιώσει την ταμειακή της ρευστότητα, την πώληση του συνόλου των ανενεργών της εγκαταστάσεων (Γήπεδα και κτίρια) στον Ασπρόπυργο Αττικής έναντι του συνολικού τιμήματος των 3.360.000 ευρώ.

Η τρέχουσα κεφαλαιοποίηση είναι στα 2,8 εκατ. ευρώ, ενώ στο εξάμηνο η εισηγμένη παρουσίασε κύκλο εργασιών στα 5,868 εκατ. (-17,2%) και ζημιές 649.000 ευρώ.

Τα ίδια κεφάλαια στα 9,76 εκατ. οι μακροχρόνιες δανειακές υποχρεώσεις μηδενικές, οι βραχυχρόνιες στα 10,6 εκατ. και τα ταμειακά διαθέσιμα στα 1,136 εκατ.

Τι σχολιάζουν οι αναλυτές της αγοράς

Η ξαφνική αισιοδοξία που προέκυψε στο εγχώριο Τραπεζικό ταμπλώ, οφείλεται, σε μεγάλο ποσοστό, στην διαφαινόμενη πολιτική λύση, στο αίτημα της Χώρας για επιμήκυνση και χαλάρωση των όρων του μνημονίου, εκτιμά ο Σέργιος Μελαχροινός.

Παράλληλα, η διαφαινόμενη συμμόρφωση των δημοσιονομικών στοιχείων στον νέο Προϋπολογισμό, αφήνει περιθώρια συγκρατημένης αισιοδοξίας.

Στον αντίποδα, η πολυαναμενόμενη κατάληξη του deal για την Εμπορική Τρ., δεν φάνηκε να “εξαργυρώνεται” αρκούντως, χρηματιστηριακά, για την μετοχή της Alpha Bank.

Σύμφωνα με την άποψη του αναλυτή της Solidus Sec. το σημερινό διευρυμένο αγοραστικό ενδιαφέρον θα πρέπει να έχει συνέχεια και να συνοδευτεί με σταθερή αύξηση της αξίας συναλλαγών και με “χειροπιαστές” ειδήσεις, προκειμένου να αρθεί η επιφυλακτικότητα των τελευταίων ημερών.

-----ΧΠΑ

Ανοδικών συνεδριάσεων συνέχεια, με τις συναλλαγές να παρουσιάζουν σημαντική αύξηση τόσο στα Σ.Μ.Ε. του FTSE, όσο και σε αυτά επί μετοχών, που έφθασαν τα 57.028 συμβόλαια.

Τα συμβόλαια του 20αρη ακολούθησαν τον αντίστοιχο δείκτη στην υποκείμενη, διατηρώντας την υπερτίμηση στο 0,75%. Τα συμβόλαια υψηλής κεφαλαιοποίησης (συνολικά 8.215, τιμή εκκαθάρισης 286,5), κινήθηκαν μεταξύ 268,25 και 287,75 μονάδων.

Τίποτα το ιδιαίτερο από τα ξένα χαρτοφυλάκια.

Δεν σημειώθηκε δανεισμός τίτλων, ενώ συνεχίστηκαν οι συναλλαγές στα Σ.Μ.Ε. επί μετοχών με κυριότερες σε Εθνική (18.671), Alpha Bank (13.592), Κύπρου (2.399), ΔΕΗ (2.050), ΟΤΕ (7.185), ΟΠΑΠ (1.851), Πειραιώς (5.783), Μυτιληναίο (519), Eurobank (2.225), MIG (231), ΓΕΚ (669), Ελλάκτωρα (501), Ελ. Πετρέλαια (320), ΕΧΑΕ (130), Σιδενόρ (126), Coca-Cola (132), Intralot (260), Motor Oil (196).

Σύμφωνα με την Alpha Finance, η τεκμαρτή μεταβλητότητα ενός μηνός στα at-the-money δικαιώματα του FTSE/ASE-20 αυξήθηκε στο 57% ενώ ο όγκος συναλλαγών ήταν στα 672 δικαιώματα υψηλής κεφαλαιοποίησης (557 δικαιώματα αγοράς και 115 δικαιώματα πώλησης).
Σύμφωνα με το Χ.Α. δεν σημειώθηκαν ανοιχτές πωλήσεις.

Επίσης δεν σημειώθηκε σημαντικό κλείσιμο θέσης ανοιχτών πωλήσεων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Χ.Α. οι περισσότερο δανεισμένοι τίτλοι είναι οι: Eurobank (5.100.349 τεμ.).

Θανάσης Σταυρόπουλος [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v