Κέρδη εν μέσω φημών

Η αγορά με το limit up του Πήγασου και την υπεραντίδραση των Ακτωρ και ΕΛΤΕΧ, τρέχει γρηγορότερα από τις... φήμες και επιβεβαιώνει τις κυοφορούμενες εξελίξεις και σε επιμέρους κλάδους. Προς σταθεροποίηση υπεράνω των 2.900 μονάδων βαδίζει η αγορά. Σημαντικά τα κέρδη και για την Εμπορική.

του Μιχαήλ Γελαντάλι

To δεύτερο κατά σειρά limit up του Πήγασου φουντώνει τις φήμες για συμφωνία με την πλευρά του Θεόδωρου Αγγελόπουλου (βλ. σχετικό θέμα στα Top Stories).

Η κίνηση αυτή, για παράγοντες της αγοράς, ενδέχεται να σημαίνει απεμπλοκή της πλευράς του βασικού μετόχου από τις δραστηριότητές του στα ΜΜΕ.

Η εκτίμηση αυτή ενισχύεται από την αντίδραση του σχήματος συμμετοχών της ΕΛΤΕΧ που μετά το χθεσινό 4,24% στα 3,44 ευρώ με 302.061 τεμάχια αντιδρά και σήμερα κατά 7,6% υψηλότερα στα 3,70 ευρώ, με συναλλαγές περισσότερες των 350.000 τεμαχίων.

Το όλο πλέγμα αυτής της εκτίμησης ”δένει” με τη μέχρι στιγμής υπεραντίδραση της μετοχής του Άκτωρα στα 3,2 ευρώ (με επίσης αυξημένες συναλλαγές).

Οι εξελίξεις και η πορεία των μετοχών στο ταμπλό φαίνεται να επιβεβαιώνουν τη φήμη, κάτι που δικαιολογεί την ευφορία που διαμορφώνεται και για την επίλυση άλλων επιμέρους εκκρεμοτήτων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v