Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πήραν κέρδη περιμένοντας τα νέα από Βρυξέλλες

Η κατοχύρωση κερδών στις τράπεζες μετά το χθεσινό ράλι και η έλλειψη βοηθειών από το υπόλοιπο ταμπλό οδήγησαν την αγορά σε σημαντικές απώλειες. Άνοδος για Eurobank (+4,5%), ΕΛΠΕ (+2,7%), Τιτάν (+2,60%).

Κατά πολλούς το κόκκινο είναι το χρώμα του έρωτα και του πάθους και το Ελληνικό Χρηματιστήριο θέλοντας να τιμήσει την σημερινή γιορτή των ερωτευμένων “φόρεσε” τα κόκκινα αρκετά νωρίς και δεν τα έβγαλε μέχρι τέλους.

Αξίζει να αναφερθεί ότι μετά τις 10.43 ο Γενικός Δείκτης κινήθηκε μόνιμα με αρνητικό πρόσημο, αποτέλεσμα κατοχύρωσης κερδών στους Τραπεζικούς τίτλους και έλλειψης “ιδεών” στο μεγαλύτερο από το υπόλοιπο ταμπλώ του 20αρη, όπου Βιοχάλκο, ΔΕΗ και Coca-Cola έκλεισαν και στο χαμηλό ημέρας.

Έτσι επόμενο ήταν οι τελικές δημοπρασίες να επιφυλάσσουν αρνητικές εκπλήξεις και ενώ στις 17.00 ο Γενικός Δείκτης βρισκόταν στις 825,55 μονάδες, έκλεισε τελικά στις 818,1 με απώλειες 1,95%.

Το επόμενο ερώτημα στο οποίο καλείται να απαντήσει η Αγορά, είναι τι θα γίνει με τον Γενικό Δείκτη αν επιβεβαιωθούν τα σενάρια κόπωσης για τον Τραπεζικό κλάδο, καθώς σύμφωνα με παράγοντες της Αγοράς, η ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων για PSI+ και νέα δανειακή σύμβαση θα φέρει σημαντικές κινήσεις κατοχύρωσης κερδών. Ήδη η κόπωση που αυξάνει την μεταβλητότητα στις Τραπεζικές μετοχές είναι εμφανής, ενώ θα εκλείψουν και οι προσδοκίες για κάτι θεαματικά καλύτερο.

Σε αυτή τη φάση οι πωλητές θα υπερισχύσουν των αγοραστών, κάτι το οποίο επιβεβαιώνουν και οι πληροφορίες από τα χρηματιστηριακά γραφεία που επιμένουν ότι το πρόσφατο Τραπεζικό ράλι δεν είχε “έξωθεν βοήθεια” (!)

Σε αυτή την περίπτωση, τα πράγματα δείχνουν μάλλον δύσκολα για Δείκτη και FTSE, καθώς ο τίτλος του ΟΤΕ συνεχίζει να παρουσιάζει “υψοφοβικά σύνδρομα” υψηλότερα των 3,00 ευρώ, η ΔΕΗ συνεχίζει να επιδεικνύει “ροκ” συμπεριφορά και ο ΟΠΑΠ έχει πείσει ότι έχει συστηματικό πωλητή.

Στην περίπτωση του τελευταίου, αν χαθεί το ψυχολογικό όριο των 7,00 ευρώ και η τεχνική στήριξη των 6,90 ευρώ, δεν αποκλείεται να επαναζητήσει στήριξη στα πρόσφατα χαμηλά των 6,50 ευρώ.

Εξ ίσου σημαντικός προβληματισμός για την συμπεριφορά της Coca-Cola, που λίγο μετά τις 11.00 “φόρεσε” μόνιμα το αρνητικό πρόσημο και μάλιστα έκλεισε στο χαμηλό ημέρας με τουλάχιστον σημαντικές απώλειες και όλα αυτά όταν αύριο αναμένεται να ανακοινώσει τα αποτελέσματα χρήσης 2011.

Από την άλλη, ίσως δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη η “αναρχοαυτόνομη” κίνηση του τίτλου της Eurobank που ξεκίνησε “μοναχική” ανοδική αντίδραση μετά τις 15.57.

Στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ημέρας η σημαντική μείωση του τζίρου σε Χ.Π.Α. και Χ.Α., ενώ στην δεύτερη περίπτωση η σημερινή μικτή αξία συναλλαγών ήταν η χαμηλότερη των τελευταίων 19 συνεδριάσεων.

Ασφαλώς το γεγονός ότι σήμερα χάθηκε η χθεσινή “κατάκτηση” του “οχυρού” των 830 μονάδων με σημαντική καθίζηση του τζίρου, αφήνει σημαντικά περιθώρια επανόρθωσης στις αμέσως επόμενες συνεδριάσεις, ενώ αντίθετα τίποτα δεν χάθηκε για τον FTSE, όσο τουλάχιστον διατηρείται υψηλότερα των 330 μονάδων.

Συγκρατημένα αισιόδοξοι οι περισσότεροι παράγοντες της Αγοράς, τονίζουν ότι αν δεν υπάρξουν αρνητικές εκπλήξεις στο Eurogroup της Τετάρτης, τα σενάρια εξοστρακισμού από το ευρώ απομακρύνονται σημαντικά. Επιπλέον, τα περιθώρια για αποκρατικοποιήσεις έχουν στενέψει δραματικά και θεωρείται αυτονόητο ότι μέσα στο επόμενο δίμηνο θα αρχίσουν να κινούνται τα γρανάζια της Κρατικής μηχανής και σε αυτόν το τομέα.

Βέβαια αυτό το τελευταίο δεν δείχνει και ιδιαίτερα σίγουρο, καθώς κανένα από τα κόμματα εξουσίας δεν θα ήθελε να αναλάβει το πολιτικό κόστος των αποκρατικοποιήσεων, εν όψει επερχόμενων εκλογών, οπότε σε κάθε περίπτωση οψόμεθα…

Από την άλλη, ίσως δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο το γεγονός ότι παρά την ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης από την Ελληνική Βουλή, οι αρνητικές δηλώσεις – εκτιμήσεις δεν δείχνουν ίχνη κόπωσης (!)

Ο Ewald Nowotny της ΕΚΤ δήλωσε ότι, ανεξάρτητα από την απόφαση των Ελλήνων βουλευτών, η Ελλάδα πρέπει να κάνει και άλλα βήματα για να εκταμιευτεί η επόμενη δόση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Γερμανία, με τη στήριξη της Ολλανδίας και της Φινλανδίας, ζητά την αναβολή του Συμβουλίου με την αιτιολογία ότι ακόμα και να σταλούν τα μέτρα των 325 εκατ. ευρώ που υπολείπονταν από την προηγούμενη εβδομάδα δεν θα υπάρχει αρκετός χρόνος για την αξιολόγησή τους.

Καταρρίπτει τις ελπίδες για μια γρήγορη συμφωνία για το νέο πακέτο διάσωσης ο Ευρωπαίος επίτροπος Olli Rehn, ξεκαθαρίζοντας ότι το αυριανό Eurogroup δεν θα πάρει την απόφαση που περιμένουν οι Έλληνες.

Όπως φαίνεται, οι Ευρωπαίοι θα καθυστερήσουν το τελικό “ΟΚ” έως την 1η Μαρτίου. Η υπερψήφιση του νέου μνημονίου από τη Βουλή είναι μεν ένα κρίσιμο βήμα προς την έγκριση του δεύτερου πακέτου διάσωσης από τους Ευρωπαίους, όμως, δεν είναι το τελευταίο βήμα, ξεκαθάρισε ο Rehn.

Έτσι δεν αποκλείεται η τελική συμφωνία να καθυστερήσει έως την 1η Μαρτίου, όταν θα γίνει Σύνοδος Κορυφής. Ως εκκρεμότητες παρουσιάζονται ακόμα η έγκριση του νέου πακέτου διάσωσης από το Γερμανικό Κοινοβούλιο, με τη σχετική συζήτηση να αναμένεται στις 27 Φεβρουαρίου.

Το καλύτερο που μπορεί να περιμένει η Ελλάδα από το αυριανό Eurogroup είναι μια συμφωνία επί της αρχής. Εξάλλου, οι Ευρωπαίοι επιμένουν να ζητούν ξεκάθαρη και αμετάκλητη δέσμευση όλων των πολιτικών αρχηγών της Ελλάδας για την εφαρμογή του νέου μνημονίου.

“Θέλουμε να λάβουμε ξεκάθαρες διαβεβαιώσεις από τους πολιτικούς αρχηγούς πριν ξεκινήσουν την εκστρατεία τους για τις επόμενες εκλογές”, είπε ο εκπρόσωπος του Rehn, Amadeu Altafaj Tardio.

Η Γερμανία και η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι καλύτερα προετοιμασμένες σήμερα απ' ό,τι πριν από δύο χρόνια για ενδεχόμενη αποτυχία της Ελλάδας, δήλωσε ο Υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε (σε συνέντευξή του στο ZDF), ο οποίος ωστόσο επανέλαβε ότι το Βερολίνο θέλει να βοηθήσει την Αθήνα.

Η συμφωνία για το PSI ενδέχεται να μην αποφέρει τον επιθυμητό στόχο της μείωσης του χρέους κατά περίπου 100 δισ. ευρώ, διότι δεν έχουν αποδεχθεί αρκετοί ομολογιούχοι τους όρους της πρότασης, σύμφωνα με την Handelsblatt.

Η Γερμανική εφημερίδα, επικαλούμενη Κεντρικούς Τραπεζίτες τους οποίους δεν κατονομάζει, σημειώνει ότι η Ελλάδα ενδέχεται να χρειαστεί να υποχρεώσει με νόμο όλους τους ομολογιούχους να αποδεχθούν τους όρους του PSI. Παραμένει πάντως αβέβαιο το αν θα συμμετέχει και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Διόλου ενθαρρυντικές δεν είναι οι νέες εκτιμήσεις της Γαλλικής Τράπεζας Societe Generale για την πορεία του Ελληνικού χρέους, καθώς σε νέα έκθεση της ουσιαστικά αναιρεί τις εκτιμήσεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ότι το χρέος μετά την υλοποίηση του PSI θα φτάσει το 120% του ΑΕΠ το 2020.
 
Σύμφωνα με τους Γάλλους αναλυτές, για να μπορέσει αυτός ο στόχος να επιτευχθεί θα πρέπει στο PSI να συμμετάσχει και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Και αυτό θα πρέπει να συμβεί καθώς τόσο η συνεχιζόμενη ύφεση όσο και οι παραλείψεις σε ζωτικής σημασίας μεταρρυθμίσεις, δεν έχουν επιτρέψει στην Ελληνική Κυβέρνηση να παραμείνει πιστή στους στόχους της.

Ή θα πρέπει οι ιδιώτες να δεχτούν πολύ μεγαλύτερο “haircut” από αυτό που αποφασίστηκε στις 26 Οκτωβρίου, εξέλιξη μάλλον απραγματοποίητη καθώς τα προβλήματα θα γιγαντωθούν, ή η ΕΚΤ θα πρέπει να συμμετάσχει με κάποιον τρόπο που να μην επηρεαστεί σημαντικά ο ισολογισμός της. Τη ίδια στιγμή, η Societe σημειώνει ότι το υψηλό ποσοστό συμμετοχής στο PSI μπορεί να διασφαλισθεί με τα CACs.
 
Όπως επισημαίνει, εάν η συμμετοχή είναι χαμηλή, η ΕΚΤ δεν θα θέλει να λάβει μέρος στην όλη διαδικασία. Σε πλήρη δραστηριότητα και οι διεθνείς οίκοι αξιολόγησης.

Παίρνοντας τα πράγματα με την χρονική τους σειρά, η S&P υποβάθμισε την μακροπρόθεσμη πιστοληπτική ικανότητα 15 Ισπανικών Τραπεζών, ανάμεσα στις οποίες και την Santander. Παράλληλα αναθεώρησε τον δείκτη BICRA (Banking Industry Risk Assessment) της Ισπανίας στην κατηγορία "5" από "4".

Στην υποβάθμιση της μακροπρόθεσμης πιστοληπτικής αξιολόγησης τεσσάρων Ισπανικών Τραπεζών προχώρησε χθες η Fitch με αφορμή την πρόσφατη υποβάθμισης της οικονομίας της Ισπανίας. Αναλυτικά η Fitch υποβάθμισε την αξιολόγηση τις Banco Bilbao Vizcaya Argentaria σε “Α” από “Α+”, την Bankia S.A. σε “ΒΒΒ+” από “Α-“, την CaixaBank S.A. σε “Α-“ από “Α” και την Caja de Ahorros y Pensiones de Barcelona σε “Α-“ από “Α”.

Σε υποβάθμιση της αξιολόγησης έξι Ευρωπαϊκών Χωρών και αλλαγή του outlook για άλλες τρεις, προχώρησε σήμερα το πρωί η Moody's.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής οίκος υποβάθμισε την αξιολόγηση της Ιταλίας σε “Α3” από “Α2”, της Ισπανίας σε “Α3” από “Α1”, της Πορτογαλίας σε “ΒΑ3” από “ΒΑ2”, της Μάλτας σε “Α3” από “Α2”, της Σλοβακίας σε “Α2” από “Α1” και της Σλοβενίας σε “Α2” από “Α1”. Παράλληλα, υποβάθμισε σε αρνητικό το outlook για την Βρετανία, την Αυστρία και την Γαλλία.

Εννοείται ότι τα πράγματα δεν είναι καλύτερα στο εσωτερικό της Χώρας. Κατά 7% συρρικνώθηκε το ΑΕΠ το δ' τρίμηνο του 2011, σε σχέση με το δ' τρίμηνο του 2010, σύμφωνα με τα μη εποχικά διορθωμένα στοιχεία που δημοσιοποίησε η ΕΛΣΤΑΤ.

Έτσι, το 2011 ολοκληρώνεται με το ΑΕΠ να υποχωρεί κατά 8% το α΄ τρίμηνο, 7,3% το β' τρίμηνο, 5% το γ' τρίμηνο και 7% τους τρεις τελευταίους μήνες του έτους. Από τα στοιχεία της στατιστικής υπηρεσίας προκύπτει ότι για το σύνολο της περυσινής χρονιάς η ύφεση υπολογίζεται σε σταθερές τιμές στο 6,75% και σε τρέχουσες στο 5,35%.

Εν τω μεταξύ, το ποσό του 1,3 δισ. ευρώ άντλησε το Δημόσιο από τη δημοπρασία εντόκων γραμματίων τρίμηνης διάρκειας που πραγματοποιήθηκε σήμερα. Το επιτόκιο διαμορφώθηκε στο 4,61%, ενώ η έκδοση υπερκαλύφθηκε κατά 2,7 φορές.

Ήπια πτωτική η εικόνα στις μεγάλες Ευρωπαϊκές Αγορές, ενώ κάτω από τα 1,32 δολάρια διαπραγματεύεται το ενιαίο Ευρωπαϊκό νόμισμα, παρά την θετική έκπληξη από τον δείκτη ZEW.

Πιο συγκεκριμένα, απροσδόκητη ανάκαμψη καταγράφηκε στον δείκτη οικονομικού κλίματος του ινστιτούτου ZEW που διαμορφώθηκε τον Φεβρουάριο στο 5,4 από -21,6 τον προηγούμενο μήνα. Οι αναλυτές βάσει δημοσκόπησης του Reuters, προέβλεπαν σαφώς μικρότερη ανάκαμψη στο -12.

Στα αξιοσημείωτα της ημέρας και η κίνηση της BoJ που επέκτεινε το πρόγραμμα αγοράς ομολόγων στα 65 τρισ. γεν (835 δισ. δολ.) από 55 τρισ. γεν, εκ των οποίων 10 τρισ. γεν, αφορούν αγορές Κρατικών ομολόγων Ιαπωνίας. Επιπλέον, έθεσε για πρώτη φορά στόχο “διατήρησης της σταθερότητας των τιμών” με πληθωρισμό στο 1% “προς το παρόν”.

Με διαθέσεις μικρής υποχώρησης ξεκίνησε και η συνεδρίαση στην Wall Street, καθώς τα τελευταία νέα δεν φαίνεται να ενθαρρύνουν την ψυχολογία των αγοραστών.

Στην αναθεώρηση επί τα χείρω των προβλέψεων για την ανάπτυξη της Αμερικανικής οικονομίας το 2012 και το 2013, προχώρησε ο Λευκός Οίκος. Για φέτος ο Λευκός Οίκος προβλέπει τώρα βάσει της τελικής εκδοχής στο σχέδιο του Κρατικού προϋπολογισμού που αποστέλλει στο Κογκρέσο ότι η ανάπτυξη του Αμερικανικού ΑΕΠ θα ανέλθει στο 2,7% (από πρόβλεψη 3,2%), όμως για όλο το 2013 θα είναι 3% (από 4%).

Από την άλλη, οι λιανικές πωλήσεις αυξήθηκαν περισσότερο από το ποσοστό του Δεκεμβρίου αλλά λιγότερο απ’ όσο αναμενόταν, τον Ιανουάριο στις ΗΠΑ. Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε το Υπουργείο Εμπορίου, οι λιανικές πωλήσεις αυξήθηκαν 0,4% σε σχέση με τον Δεκέμβριο. Οι αναλυτές περίμεναν αύξηση 0,8% τον Ιανουάριο.

Επιστρέφοντας στο ΧΑ, μόλις τέσσερις διασώθηκαν με θετικό πρόσημο από τα ταμπλώ του 20αρη και πιο συγκεκριμένα οι Ελ. Πετρέλαια (+2,72%), Τιτάν (+2,6%), Folli Follie Group (+2,15%), Eurobank (+4,46%), με τους δύο πρώτους να κλείνουν και στα υψηλά ημέρας, ενώ αμετάβλητη έκλεισε η μετοχή της Κύπρου.

Αντίθετα απώλειες μεγαλύτερες του 5% για Βιοχάλκο και Coca-Cola, του 4% για Πειραιώς, του 3% για το Ταχ. Ταμιευτήριο και του 2% για ΟΠΑΠ, Εθνική και Alpha Bank. Με μικρότερες απώλειες έκλεισαν οι υπόλοιπες μετοχές του FTSE.

Σαφώς υποδεέστερη της χθεσινής η τελική εικόνα με 62 ανοδικές μετοχές, έναντι 103 πτωτικών, 29 τίτλοι με ημερήσια κέρδη από 5 έως 29,59% και άλλοι 28 με απώλειες από 5 έως 26,76%.

Στα επιμέρους, σημαντικό αγοραστικό ενδιαφέρον για την Mermeren, δεύτερη συνεχόμενη ανοδική συνεδρίαση για τον Βωβό, διεκόπη άτσαλα το ανοδικό σερί των τεσσάρων συνεδριάσεων στον ΟΛΘ, συνέχισε ανοδικά αλλά με όχι ιδιαίτερα πειστικό “bid” η ΕΥΑΘ, εντυπωσιακή η Creta Farm που το πρωί “άδειασε” τους “βιαστικούς”, ενώ δεύτερη συνεχόμενη συνεδρίαση σημαντικών απωλειών και με αύξηση των συναλλαγών, σημειώθηκε στην Ιλυδα.

Τι σχολιάζουν οι αναλυτές της αγοράς

Τα χθεσινά νέα υψηλά 5μηνου και η επιστροφή της ανοδικής δυναμικής στην Αγορά δεν ευνόησαν φαινόμενα διάχυσης της ανόδου σε μεγαλύτερο αριθμό μετοχών καθώς χθες η άνοδος ήταν εστιασμένη κατά κύριο λόγο στον Τραπεζικό κλάδο, επισημαίνει ο Μάνος Χατζηδάκης.
 
Ωστόσο οι μεγάλες χθεσινές αποδόσεις και γενικά η επίδοση των Τραπεζικών μετοχών από τα χαμηλά του Ιανουαρίου θα ενεργοποιήσουν κάποια βραχυπρόθεσμα αντανακλαστικά κατοχύρωσης κερδών.

Η Αγορά παραμένει θετικά φορτισμένη έχοντας ωστόσο αυξημένο εύρος διακύμανσης γεγονός το οποίο χρήζει προσοχής από χαρτοφυλάκια τα οποία κινούνται με αυξημένο ποσοστό μόχλευσης με ότι αυτό συνεπάγεται για την πίεση που μπορεί να δεχθούν από μια απότομη διακύμανσης εντός της ημέρας.

Συνίσταται προσοχή στην ανάληψη αυξημένου ρίσκου χωρίς τον σαφή καθορισμό κάποιων ορίων περικοπής ζημιών.

Από εκεί και πέρα και σύμφωνα με την άποψη του υπεύθυνου του τμήματος ανάλυσης της Beta Sec., ενθαρρυντικό στοιχείο για την σημερινή συνεδρίαση, ήταν η προσπάθεια αντίδρασης της Αγοράς από τα χαμηλά ημέρας, έστω και αυτό “προδόθηκε” σε ένα βαθμό από τις τελικές δημοπρασίες.

Θετικό και το γεγονός ότι δείκτες και μετοχές διατηρούν επαφή με τα πρόσφατα υψηλά.
Από την άλλη ο χαμηλός σημερινός τζίρος δεν δείχνει “επιβίβαση” “φρέσκου” χρήματος, αλλά και δεν επιβεβαιώνει επιθετικές κινήσεις από πλευράς πωλητών.

-----ΧΠΑ

Συνεδρίαση αξιοσημείωτης υποχώρησης, ενώ ακόμα χαμηλότερα κινήθηκαν οι συναλλαγές.

Το συμβόλαιο Μαρτίου με οριακά μεγαλύτερα κέρδη από τον αντίστοιχο δείκτη στην υποκείμενη, με αποτέλεσμα να αυξήσει την υπερτίμηση στο 0,80%.

Τα συμβόλαια υψηλής κεφαλαιοποίησης (συνολικά 5609, τιμή εκκαθάρισης 346), κινήθηκαν μεταξύ 339,75 και 352,5 μονάδων. Τίποτα το ιδιαίτερο από τα ξένα χαρτοφυλάκια.

Η τεκμαρτή μεταβλητότητα ενός μηνός στα at-the-money δικαιώματα του FTSE/ASE-20 ήταν στο 75% ενώ ο όγκος συναλλαγών ήταν στα 678 δικαιώματα υψηλής κεφαλαιοποίησης (501 δικαιώματα αγοράς και 177 δικαιώματα πώλησης).

Στην αγορά των ΣΜΕ επί μετοχών διακινήθηκαν συνολικά 36334 συμβόλαια.
Μικρός ο δανεισμός τίτλων (9600 ΟΤΕ, 5300 ΟΠΑΠ), ενώ συνεχίστηκαν οι συναλλαγές στα Σ.Μ.Ε. επί μετοχών με κυριότερες σε Εθνική (12104), Alpha Bank (14200), ΟΤΕ (370), Ταχ. Ταμιευτήριο (366), ΟΠΑΠ (414), Πειραιώς (4467), ΔΕΗ (715), Κύπρου (1456), Μυτιληναίο (421), MIG (420), ΓΕΚ (205), ΕΧΑΕ (166), Ελ. Πετρέλαια (138), Coca-Cola (201), Intralot (158), Ελλάκτωρα (169).

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Χ.Α. στην συνεδρίαση της 14/2 δεν σημειώθηκαν “ανοιχτές” πωλήσεις. Επίσης δεν σημειώθηκε κλείσιμο θέσης ανοιχτών πωλήσεων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Χ.Α. οι περισσότερο δανεισμένοι τίτλοι είναι οι: Εθνική (11560719 τεμ.), MIG (4142761 τεμ.), Eurobank (10158773 τεμ.), MPB (4905687 τεμ.), Κύπρου (4125953 τεμ.).

Η διαχειρίστρια εταιρεία CITADEL ADVISORS LLC γνωστοποιεί με την από 14/02/2012 επιστολή της προς το Χ.Α. την ακόλουθη μεταβολή της καθαρής ανοικτής θέσης που κατέχει σε μετοχές στην εκδότρια εταιρεία ΑΕΤ ΤΙΤΑΝ: Επενδυτής: CITADEL ADVISORS LLC. Εκδότης: ΑΕΤ Τιτάν. Καθαρή Ανοικτή Θέση: (114.992) μετοχές. Ποσοστό Καθαρής Ανοικτής Θέσης: (-0,149%). Ημερομηνία απόκτησης Καθαρής Ανοικτής Θέσης: 13 Φεβρουαρίου 2012.

Θανάσης Σταυρόπουλος [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v