ΧΑ: Σε ρυθμούς Αυστριακού βαλς οι πωλητές!

Ο ΓΔ δεν κατάφερε να πετύχει την 3η διαδοχική ανοδική συνεδρίαση. Σε χαμηλά 90 μηνών η μετοχή της ΕΤΕ. Τραγική η εικόνα σε μεσαία και μικρή κεφαλαιοποίηση. Σε υψηλό τριμήνου ο ΟΤΕ και σε χαμηλό τετραμήνου το ΤΤ.

Ο Γενικός Δείκτης δεν μπόρεσε να πετύχει την τρίτη συνεχόμενη ανοδική συνεδρίαση, παρά τις όποιες βοήθειες κάποιων Δεικτοβαρών μετοχών και έτσι οι προσπάθειες περιορίστηκαν στο κλείσιμο υψηλότερα από το ψυχολογικό όριο των 1500 μονάδων, κάτι που τελικά δεν επετεύχθη καθώς δεν βοήθησαν και οι τελικές δημοπρασίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο μετά το μέσον της συνεδρίασης υπήρξε δειλή ενεργοποίηση των αγοραστών, όμως οι τελευταίοι δεν υπολόγισαν τα “εισαγόμενα” χτυπήματα από Αυστρία και S&P.

Έτσι, πρόσθετη νευρικότητα πρόσθεσαν δημοσιεύματα στα πρακτορεία AFP, Bloomberg και Dow Jones Newswires τα οποία επικαλούνται δηλώσεις του Υπουργού οικονομικών της Αυστρίας σύμφωνα με τις οποίες η Ελλάδα δεν έχει εκπληρώσει τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει απέναντι στην Ε.Ε. προκειμένου να λάβει το συμφωνηθέν πακέτο βοήθειας και για αυτό τον λόγο η Αυστρία δεν έχει καταβάλλει ακόμη την συμβολή της στο δάνειο προς την Ελλάδα. Έτσι δεν αποκλείεται η Αυστρία να μην καταβάλει τη δόση των 190 εκατ. ευρώ (η συμμετοχή της στην δόση Δεκεμβρίου), στο πλαίσιο του πακέτου στήριξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Επίσης, σε Α από Α+ υποβάθμισε την Κύπρο ο οίκος Standard and Poor's, ενώ δίνει αρνητικό "outlook", προειδοποιώντας ότι οι υποχρεώσεις των Κυπριακών Τραπεζών ενδέχεται να "περάσουν" στον Κρατικό ισολογισμό, κάτι που επιδείνωσε περαιτέρω το κλίμα στον Τραπεζικό κλάδο και ιδιαίτερα στις Κυπριακές Τράπεζες.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι τους λίγους πρόσκαιρους σημερινούς αγοραστές που έδειξαν να κινητοποιούνται μετά το μέσον της συνεδρίασης, δεν πτόησε η κίνηση του Ελληνικού spread υψηλότερα από το ψυχολογικό όριο των 900 μονάδων βάσης.

Επίσης ότι σήμερα το Ελληνικό Δημόσιο άντλησε 390 εκατ. ευρώ από την έκδοση εντόκων γραμματίων 3μηνης διάρκειας με επιτόκιο 4,1% έναντι 3,75% στην προηγούμενη δημοπρασία της 19ης Οκτωβρίου.

Ανεξάρτητα από όλα αυτά και σύμφωνα με την άποψη των επαγγελματιών του χώρου, η νευρικότητα και οι εναλλαγές προσήμων θα συνεχιστούν, καθώς οι εξελίξεις από το οικονομικό μέτωπο και τα όποια νέα μέτρα χρειαστούν για τη δημοσιονομική σύγκλιση δημιουργούν νευρικότητα στη Σοφοκλέους.

Η φημολογία για πιθανή αναδιάρθρωση του Ελληνικού χρέους, ως αποτέλεσμα των αναθεωρημένων στοιχείων για το ΑΕΠ, δημιουργεί εμπόδια στην βραχυμεσοπρόθεσμη πορεία του Χ.Α., κρατώντας τα συντηρητικά χαρτοφυλάκια στο περιθώριο, καθώς το διεθνές περιβάλλον έχει επιδεινωθεί λόγω του νέου κύκλου κρίσης χρεών των “αδύναμων” Χωρών της Ευρωζώνης.

Είναι σαφές ότι οι περιοριστικές πολιτικές με τη λήψη δυσβάστακτων μέτρων σε βάρος των χρεωμένων χωρών μόνο θετικά αποτελέσματα δεν φέρνουν, για αυτό και έχουν αρχίσει να ακούγονται οι πρώτες φωνές για αλλαγή πολιτικής.

Η Citigroup επισημαίνει ότι ένα σημαντικά υψηλότερο χρέος, αναπόφευκτα καθιστά τη δημοσιονομική κατάσταση στην Ελλάδα, περισσότερο ανέφικτη από ποτέ και εκτιμά ότι επιπρόσθετα μέτρα δημοσιονομικής προσαρμογής αναμένεται να ζητηθούν από την Ελλάδα όταν ολοκληρωθεί η δεύτερη αναθεώρηση του προγράμματος (στις επόμενες εβδομάδες). Με βάση τα τρέχοντα δημοσιονομικά σχέδια, η αναλογία χρέους ως ποσοστό επί του ΑΕΠ προσεγγίζει το 165% το 2013, από το 145% που βρισκόταν πριν από τις αναθεωρήσεις.

Πρόσθετα μέτρα της τάξης του 1-1,5% του ΑΕΠ θα πρέπει να λάβει η Κυβέρνηση για το 2011 (πέραν της δημοσιονομικής προσαρμογής που αντιστοιχεί στις 3,9 ποσοστιαίες μονάδες του ΑΕΠ που περιλαμβάνεται στο προσχέδιο του προϋπολογισμού) προκειμένου να επιτύχει τους στόχους του μνημονίου, όπως υπολογίζει η Nomura.

Ακόμα όμως και μετά από τα πρόσθετα μέτρα, η Nomura επισημαίνει πως με την αύξηση του χρέους να είναι χειρότερη από ότι αναμενόταν, είναι αναγκαία η επιμήκυνση της περιόδου αποπληρωμής των δανείων του ΔΝΤ και της ΕΕ, για την επιτυχία του προγράμματος.

Η Ελλάδα έχει πάρει το λάθος δρόμο για αυτό και μια αναδιάρθρωση του χρέους της ίσως είναι ο μόνος τρόπος για να μπει σε ένα νέο, πιο “χαρούμενο μονοπάτι”, προειδοποιεί η στήλη Lex των Financial Times, έπειτα και από την αναθεώρηση των στοιχείων της Eurostat για το χρέος και το έλλειμμα του 2009.

Σύμφωνα με όλο και περισσότερους διεθνείς αναλυτές, μπορεί η πιθανή αναδιάρθρωση του Ελληνικού χρέους να δημιουργεί τρόμο στις Ελληνικές Τράπεζες, που έχουν πολλά Ελληνικά ομόλογα, όμως μόνο τα χρεολύσια της περιόδου 2010 – 2014, υπολογίζονται περισσότερα από 200 δισ. ευρώ, και για να πληρωθούν αυτά πρέπει να ζητηθεί η βοήθεια “θαυματοποιών” (!)

Παίρνοντας τα πράγματα με την σειρά και ξεκινώντας από τις διεθνείς Αγορές, η επιφυλακτικότητα ήταν έκδηλη, τόσο από την κίνηση της Τράπεζας της Ν. Κορέας, όσο και από τις εντεινόμενες ανησυχίες για την επέκταση της κρίσης χρέους στους κόλπους της Ευρωζώνης.

Πιο συγκεκριμένα, σε αύξηση επιτοκίων -τη δεύτερη γι' αυτόν τον χρόνο- προχώρησε η Κεντρική Τράπεζα της Νοτίου Κορέας, ενώ ο διοικητής της άφησε να εννοηθεί πως επίκεινται και άλλα μέτρα σύσφιγξης της νομισματικής πολιτικής προκειμένου να αντιμετωπιστούν η ροή κεφαλαίων και ο πληθωριστικός κίνδυνος που δημιουργείται για τις Ασιατικές αναπτυσσόμενες οικονομίες από την ποσοτική χαλάρωση της Fed. Η Κεντρική Τράπεζα της Χώρας αύξησε τα επιτόκιά της κατά 25 μονάδες βάσης στο 2,5%.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν θα καταφέρει να επιβιώσει σε περίπτωση που αποτύχει να ξεπεράσει την κρίση χρέους η οποία μαστίζει την ζώνη του ευρώ, δήλωσε ο πρόεδρος της Ε.Ε, Herman Van Rompuy. “Ζούμε μια κρίση επιβίωσης”, δήλωσε σε ομιλία του στις Βρυξέλλες ο Van Rompuy, λίγες ώρες πριν από τη συνάντηση των Υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης.

Ενδυνάμωση του δολαρίου στο 1,30 σε σχέση με το ευρώ "βλέπει" η UBS για τον επόμενο μήνα. Ο οίκος αναβάθμισε τις προβλέψεις του για το δολάριο υπό το επιχείρημα ενδείξεων ανάκαμψης της Αμερικανικής οικονομίας και "παράτασης" των ανησυχιών για τα δημοσιονομικά προβλήματα της Ευρωζώνης.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι ο Γερμανικός Δείκτης DAX συνέχισε να κινείται σε αρνητικό έδαφος (σαφέστατη ένδειξη των επενδυτικών ανησυχιών), αγνοώντας τα πολύ καλύτερα του αναμενομένου νέα από τον δείκτη ZEW.

Αναλυτικότερα, εντυπωσιακή ανάκαμψη του οικονομικού κλίματος, αποτυπώθηκε στην έρευνα του ινστιτούτου ZEW για την Γερμανική οικονομία. Ο δείκτης οικονομικού κλίματος ενισχύθηκε τον Νοέμβριο στο 1,8 από -7,2 τον προηγούμενο μήνα και ενώ οι αναλυτές προέβλεπαν μεν βελτίωση, αλλά στο -4. “Η τρέχουσα κατάσταση της Γερμανικής οικονομίας είναι ιδιαιτέρως καλή. Παρόλα αυτά, δεν υπάρχουν λόγοι για υπεραισιοδοξία, δεδομένων των προβλέψεων για τον επόμενο χρόνο” δήλωσε ο πρόεδρος του ινστιτούτου ZEW, Wolfgang Franz.

Επιστρέφοντας στο ταμπλό του Χ.Α. αν η εικόνα στον 20αρη δημιουργεί προβληματισμούς, η εικόνα σε μεσαία και μικρότερη κεφαλαιοποίηση δημιουργεί τουλάχιστον θλίψη.

Η εικόνα στο ταμπλό του 20αρη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μικτή. Κέρδη μεγαλύτερα του 1% για Βιοχάλκο, Ελ. Πετρέλαια, ΟΤΕ. Τιτάνα, Jumbo, θετικό τελικό πρόσημο για Ελλάκτωρα και Alpha Bank και αμετάβλητος ο τίτλος της Αγροτικής.

Αντίθετα οι μεγαλύτερες απώλειες για Κύπρου (-5,66%), Πειραώς (-3,17%) και MIG (-4,41%), ενώ με απώλειες μεγαλύτερες των δύο ποσοστιαίων μονάδων ακολούθησαν οι Εθνική και Eurobank και του 1% το Ταχ. Ταμιευτήριο.

Αρνητική ημερήσια μεταβολή με μικρότερες απώλειες για ΔΕΗ, Μυτιληναίο, ΟΠΑΠ, Coca-Cola, Motor Oil, MPB.

Ο Γενικός Δείκτης ξεκίνησε πτωτικά και υποχώρησε μέχρι το χαμηλό ημέρας των 1491,57 μονάδων (11.21).

Από εκεί και πέρα οι αγοραστές πήραν κάποιες πρωτοβουλίες που αργά αλλά σταθερά έφεραν τον Δείκτη σε θετικό πρόσημο και μέχρι το υψηλό ημέρας των 1522,94 μονάδων (15.24), όπως το τελευταίο 90λεπτο ανήκε σχεδόν εξ ολοκλήρου στους πωλητές που είχαν με το μέρος τους Αυστρία και S&P και το τελικό κλείσιμο βρήκε τον Δείκτη στις 1494,17 μονάδες να καταγράφει απώλειες 1,04%, ενώ ο τζίρος σχετικά ενισχυμένος πλησίασε τα 86 εκατ. από τα οποία τα 5,5 αφορούσαν “πακέτα”.

Κάκιστη η τελική εικόνα με 36 ανοδικές μετοχές έναντι 108 πτωτικών και 27 τίτλοι με ημερήσιες απώλειες από 5 έως 17,65%.

Αξίζει να αναφερθεί το κλείσιμο του τίτλου της Εθνικής στο χαμηλό ημέρας και οριακά υψηλότερα από το ψυχολογικό όριο των 7,00 ευρώ. Σύμφωνα με στοιχεία της Πήγασος ΑΧΕΠΕΥ το εν λόγω κλείσιμο παραπέμπει σε χαμηλά 90 μηνών, καθώς κλείσιμο χαμηλότερα των 7,02 ευρώ ο τίτλος είχε να “δει” από την συνεδρίαση της 30/5/2003 (6,79 ευρώ) (!)

Σε χαμηλά 4μηνου και χαμηλότερα από το ψυχολογικό όριο των 3,00 ευρώ και ο τίτλος του Ταχ. Ταμιευτηρίου που φαίνεται να “πληρώνει” σκληρά την ακύρωση των σεναρίων για άμεσες ανακατατάξεις στον εγχώριο Τραπεζικό κλάδο.

Αντίθετα σε σαφώς καλύτερη κατάσταση ο ΟΤΕ που δείχνει να πλησιάζει τα υψηλά 3 μηνών και αν επιτύχει επιβεβαιωμένα κλεισίματα υψηλότερα των 6,20 ευρώ, μπορεί να ελπίζει σε κίνηση προς τα 6,60 ευρώ.

Θλίψη και οδυρμός σε μεσαία και μικρότερη κεφαλαιοποίηση, σε μία Αγορά που σύμφωνα (εκ νέου) με στοιχεία της Πήγασος η συνολικής της κεφαλαιοποίηση είναι χαμηλότερη των 58 δισ ευρώ.

Επί συνόλου 278 εταιρειών που έχουν το “κουράγιο” και διαπραγματεύονται ακόμα στο Χ.Α. και αν αφαιρεθούν οι 47 εταιρείες που ανήκουν στην υψηλή κεφαλαιοποίηση, από τις υπόλοιπες 231, οι 104 δεν ξεπερνούν σε κεφαλαιοποίηση τα 10 εκατ. ευρώ και από αυτές οι 47 δεν ξεπερνούν σε κεφαλαιοποίηση τα 5 εκατ. ευρώ (!!!)

Τι σχολιάζουν οι αναλυτές της αγοράς

Η βραχυπρόθεσμη τάση στο Χ.Α. παραμένει πτωτική, τονίζει ο Βασίλης Σωτηρόπουλος, ενώ μεσοπρόθεσμα η Ελληνική Αγορά διατηρεί την καθαρά πλάγια κίνηση (ατασική) μεταξύ των 1480 – 1700 μονάδων, χωρίς να υπάρχουν σημάδια ότι σύντομα μπορεί να ξεφύγει από αυτό το εύρος.

Μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουν δημοσιευθεί τα αποτελέσματα του γ΄ τριμήνου κι αν υπάρξουν θετικές εκπλήξεις είναι δυνατόν η Αγορά να αποκτήσει ανοδική τάση.

Συνεχίζεται, έστω και με διαλείμματα η υποχώρηση στις τιμές των Ελληνικών ομολόγων, έστω και με ηπιότερους ρυθμούς.

Εκείνο που προβληματίζει τους επενδυτές είναι ότι δίπλα στο Ελληνικό “δράμα” ετοιμάζεται να προστεθεί –αν και για διαφορετικούς λόγους- και το Ιρλανδικό.

Δυναμικές εξελίξεις αναμένονται μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα. Μετά την ανακοίνωση της Eurostat για το έλλειμμα του 2009, που θα επηρεάσει και το 2010, την Πέμπτη η Κυβέρνηση θα καταθέσει τον Κρατικό προϋπολογισμό του 2011, ενώ από χθες η τρόικα βρίσκεται στην Αθήνα για τον καθιερωμένο έλεγχο της εφαρμογής του Μνημονίου.

Ταυτόχρονα αναμένονται τις επόμενες ημέρες πυκνότερες ανακοινώσεις αποτελεσμάτων τριμήνου από εισηγμένες εταιρίες. Όλες αυτές οι εξελίξεις θα επηρεάσουν την πορεία της Αγοράς, η οποία εν αναμονή των εξελίξεων διατηρείται στα χαμηλά σημεία του εύρους διακύμανσης.

Εν τω μεταξύ πιθανή θεωρείται η περαιτέρω διόρθωση των διεθνών Αγορών με αφορμές το δημοσιονομικό πρόβλημα της Ιρλανδίας, την αύξηση του πληθωρισμού της Κίνας αλλά και την επιβράδυνση του ρυθμού ανάπτυξης του ΑΕΠ της Ευρωζώνης στο γ΄ τρίμηνο.

Επίσης η ανακοίνωση για την άνοδο του πληθωρισμού στην Κίνα και οι εκτιμήσεις για πιθανή άνοδο των επιτοκίων στη Χώρα που είναι σήμερα ο κύριος αγοραστής εμπορευμάτων, σηματοδότησε γενικό ξεπούλημα στις Αγορές και πτώση μετά τη ραγδαία άνοδο των τελευταίων μηνών, επισημαίνει ο υπεύθυνος του τμήματος ανάλυσης της Guardian Trust ΑΧΕΠΕΥ.

Για ακόμα μια φορά ο δείκτης της υψηλής κεφαλαιοποίησης FTSE έχει βρεθεί αντιμέτωπος με το σημαντικό επίπεδο στήριξης, που διαμορφώνουν τόσο η ισχυρή μεσοπρόθεσμη γραμμή, που ενώνει τους τρεις τοπικούς πυθμένες στις 705 μονάδες όσο και οι δύο μακροπρόθεσμες γραμμικές στηρίξεις των 709 και 700 μονάδων δίνοντας έτσι ιδιαίτερη βαρύτητα στο διαγραμματικό “μαξιλάρι” των 9 μονάδων, τονίζει ο Απόστολος Μάνθος.

Η διατήρηση τώρα της εν λόγω περιοχής σε επίπεδο κλεισιμάτων θα “τονώσει” βραχυχρόνια τον δείκτη δίνοντάς του έτσι την ευχέρεια να πραγματοποιήσει ένα άμεσο ανέβασμα πάνω από την περιοχή των 735 με 750 μονάδων.

Αντιθέτως η επιβεβαιωμένη καθοδική διάσπαση των 700 μονάδων με τουλάχιστον τρία κλεισίματα κάτω από αυτή θα ανοίξει διάπλατα το δρόμο για τη κατάβαση προς το σημείο στήριξης των 655 μονάδων προκαλώντας όμως έντονες ρευστοποιήσεις και τριγμούς στην ήδη επιβαρημένη επενδυτική ψυχολογία.

Θετικές είναι πάντως οι ενδείξεις, που λαμβάνονται από την “αποστασιοποίηση” αρκετών Δεικτοβαρών τίτλων, όπως για παράδειγμα της Coca-Cola, του ΟΠΑΠ, του Ελλάκτωρα και του ΟΤΕ από το περιρρέον αρνητικό κλίμα, που εμφανίζεται κυρίως στον Τραπεζικό κλάδο, επισημαίνει το μέλος επενδυτικής επιτροπής της Δυναμική ΑΧΕΠΕΥ.

Η απουσία του επενδυτικού ενδιαφέροντος αποτελεί το κυρίαρχο χαρακτηριστικό της εγχώριας Αγοράς, κατά την άποψη του Μάνου Χατζηδάκη, που επισημαίνει πως μολονότι η ιδιαίτερα χαμηλή συναλλακτική δραστηριότητα συμβάλει ελάχιστα στην εξαγωγή συμπερασμάτων, η διατήρηση της αδύναμης ανοδικής κίνησης θα μας φέρει κοντύτερα σε μια ενδεχόμενη επανεξέταση της βραχυπρόθεσμης τάσης της Αγοράς, μειώνοντας την απόσταση από τους κινητούς μέσους των 15 και 30 ημερών, οι οποίοι διέρχονται από τις 1.540 μονάδες.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο επενδυτικής στρατηγικής της Πήγασος ΑΧΕΠΕΥ κ. Εμ. Χατζηδάκη, τα αποτελέσματα στο γ΄ 3μηνο αναμένεται να εμφανίσουν καλύτερη εικόνα κι αυτό διότι δεν υπάρχει η έκτακτη εισφορά που υπήρχε στα δύο προηγούμενα. Πλην όμως, η συνολική εικόνα αναμένεται απογοητευτική.

Ήδη, δύο Τράπεζες, η Εμπορική και η Γενική εμφάνισαν ζημιά κοντά στο 1 δισ. ευρώ. Λίγο καλύτερη ήταν η εικόνα σε ΟΤΕ και S&B, ενώ αυτή την εβδομάδα αναμένεται να επηρεάσουν προς τη θετική πλευρά τα αποτελέσματα σε Μέτκα και Μυτιληναίο.

Δανεισμός Τίτλων- Short Selling

Συνεδρίαση σημαντικής μεταβλητότητας και τελικής υποχώρησης, που συνδυάστηκε με σημαντική αύξηση των συναλλαγών.

Τα Σ.Μ.Ε. του 20αρη με σαφώς καλύτερη συμπεριφορά από τον αντίστοιχο δείκτη στην υποκείμενη, μείωσαν τις υποτιμήσεις στο 0,6%.

Μικτές κινήσεις από τα ξένα χαρτοφυλάκια.

Τα συμβόλαια υψηλής κεφαλαιοποίησης (συνολικά 13459, τιμή εκκαθάρισης 698,72) κινήθηκαν μεταξύ 689 και 712,75 μονάδων.

Παρέμεινε ο δανεισμός τίτλων (135300 Κύπρου, 13000 Τιτάν, 43500 ΟΠΑΠ, 14700 Jumbo, 66800 Alpha Bank, 24600 Ελ. Πετρέλαια, 29500 Αγροτική, 7300 Eurobank, 11600 Εθνική, 19300 Βιοχάλκο, 11600 Ελλάκτωρ, 9400 ΔΕΗ, 231200 MPB, 10300 MIG), ενώ συνεχίστηκαν οι συναλλαγές στα Σ.Μ.Ε. επί μετοχών με κυριότερες σε Εθνική (4970), Alpha Bank (1878), Πειραιώς (1340), Eurobank (871), ΟΤΕ (1095), MIG (658), Μυτιληναίος (109), Αγροτική (200), Ελλάκτωρ (250), ΟΠΑΠ (253), Intralot (520), MPB (101), Ελ. Πετρέλαια (141), ΕΧΑΕ (111), ΔΕΗ (103), ΓΕΚ (165), Κύπρου (1313).

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Χ.Α. στην συνεδρίαση της 16/11 οι κυριότερες “ανοιχτές” πωλήσεις σημειώθηκαν σε: Κύπρου (49867 τεμ.), Alpha Bank (166789 τεμ.), Coca-Cola (53333 τεμ.), MIG (50000 τεμ.).

Αντίθετα το σημαντικότερο κλείσιμο θέσης ανοιχτών πωλήσεων σε: Πειραιώς (90000 τεμ.), Εθνική (37983 τεμ.).

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Χ.Α. οι περισσότερο δανεισμένοι τίτλοι είναι οι: Alpha Bank (7425409 τεμ.), Eurobank (14663313 τεμ.), Εθνική (9409236 τεμ.), Κύπρου (9235481 τεμ.), Πειραιώς (20614164 τεμ.), MPB (10622863 τεμ.).

Η διαχειρίστρια εταιρεία CITIGROUP GLOBAL MARKETS LIMITED γνωστοποιεί με την από 16/11/2010 επιστολή της προς το Χ.Α. την ακόλουθη μεταβολή της καθαρής ανοικτής θέσης που κατέχει σε μετοχές στην εκδότρια εταιρεία Τράπεζα Πειραιώς ΑΕ: Επενδυτής: Citigroup Global Markets Limited. Εκδότης: Τράπεζα Πειραιώς ΑΕ. Καθαρή Ανοικτή Θέση: (1.766.524) μετοχές. Ποσοστό Καθαρής Ανοικτής Θέσης: (0,53%). Ημερομηνία απόκτησης Καθαρής Ανοικτής Θέσης: 15 Νοεμβρίου 2010.

Θανάσης Σταυρόπουλος [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v