Βόλτες πέριξ των 2.300 μονάδων

Σταθεροποιείται ο Γ.Δ. υψηλότερα των 2.300 μονάδων, εν μέσω ομοβροντίας γενικών συνελεύσεων (89), φημών και ειδήσεων από το χώρο της ”περιφέρειας”, τις οποίες πυροδοτεί και η χθεσινή δημοσιοποίηση της υπόθεσης της Informatics- ΟΛΥΜΠΙΑ, καθώς δεν αποκλείεται η περίπτωση να είναι η κορυφή ενός παγόβουνου.

τoυ Μιχαήλ Γελαντάλι

Κρίσιμη μετά και τις τελευταίες εξελίξεις θεωρείται η σημερινή συνεδρίαση ειδικότερα για ένα κομμάτι της καλούμενης μεσαίας– χαμηλότερης κεφαλαιοποίησης, καθώς δεν αποκλείεται η περίπτωση Informatics- ΟΛΥΜΠΙΑ να μην είναι μεμονωμένη περίπτωση, αλλά η κορυφή ενός παγόβουνου, που ενδέχεται να έχει άμεσες συνέπειες στις αμέσως επόμενες συνεδριάσεις.

Σε επίπεδο Γ.Δ., η αγορά φαίνεται πως συντηρείται με σχετική ευκολία υψηλότερα των 2.300 μονάδων, κάτι που βεβαίως δεν μπορεί να αποτελέσει προοίμιο για ενδεχόμενη αντίδραση.

Στη μετοχή της Εθνικής, θα συνεχιστεί η προσπάθεια απορρόφησης της προσφοράς νέων δωρεάν μετοχών με τιμή– όριο των 17,90 ευρώ και δεδομένου ότι οι πωλήσεις μειώνονται καθημερινά.

Εντολές αγοράς, υπήρχαν, σύμφωνα με την εκτίμηση χρηματιστηριακών παραγόντων, για τη μετοχή της Πειραιώς, σε τιμή υψηλότερα των 9,10 ευρώ και δευτερευόντως στις Alpha, και ΟΠΑΠ.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί, πως σήμερα πραγματοποιούνται γενικές συνελεύσεις για 89 εισηγμένες, από όπου αναμένονται επιμέρους ειδήσεις, που θα μπορούσαν να επηρεάσουν ανάλογα την τιμή συγκεκριμένων μετοχών.

Για αυτούς τους λόγους η σημερινή συνεδρίαση, τελευταία του μήνα και του εξαμήνου, αναμένεται πως θα έχει ενδιαφέρον και ειδήσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v