Ρυθμιστής της τάσης η Εθνική

Θα δοθεί και σήμερα ”μάχη” για τη διαμόρφωση της τιμής της Εθνικής. Από την έκβασή της, κατά κύριο λόγο, θα εξαρτηθεί η ισχύς της βραχυπρόθεσμης τάσης, που δεν θα πρέπει να φέρει το Γενικό Δείκτη χαμηλότερα των 2.065-2.070 μονάδων.

του Μιχαήλ Γελαντάλι

Οι εξελίξεις του τραπεζικού κλάδου θα είναι αυτές που θα καθορίσουν άμεσα την τάση. Σήμερα-αύριο αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η συμπεριφορά κυρίως της Εθνικής, καθώς οι δύο πλευρές φαίνεται να έχουν λάβει τα μέτρα τους.

Οι μεν έχουν δανειστεί μετοχές για να πουλήσουν ανοικτά, οι δε θεωρούν πως η τιμή της μετοχής δεν θα υποχωρήσει προς τα 17,4 ευρώ.

Τα νεότερα για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο θα πρέπει να αναμένονται από τα μέσα της εβδομάδος και μετά, όπως και οι εξελίξεις από το μέτωπο της Γενικής.

Εάν στη σημερινή-αυριανή συνεδρίαση δεν υποχωρήσει ο Γενικός Δείκτης χαμηλότερα των 2.065-2.070 μονάδων, τότε η βραχυπρόθεσμη ανοδική τάση παραμένει σε ισχύ.

Μετοχές-σηματωροί για σήμερα πέραν των Εθνικής, Γενικής, ΟΤΕ, οι Ιντρακόμ, Vodafone, Ακτωρ, Ελληνική Τεχνοδομική, αλλά και Κέκροψ, Κορασίδης, ΕΥΑΘ και Φουρλής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v