Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

"Εσπασε" και τις 3.100 η Σοφοκλέους

Στραβώνει το… κλήμα στο ΧΑ, καθώς πέραν όλων των άλλων αφορμών που οδηγεί τους ξένους σε ρευστοποιήσεις, υπεισέρχεται πλέον στο παιχνίδι και η παράμετρος της πολιτικής αβεβαιότητας.

  • του Μιχαήλ Γελαντάλι
Στραβώνει το… κλήμα στο ΧΑ, καθώς πέραν όλων των άλλων αφορμών που οδηγεί τους ξένους σε ρευστοποιήσεις,  υπεισέρχεται πλέον στο παιχνίδι και η παράμετρος της πολιτικής αβεβαιότητας.

Η αδυναμία μετοχών - σηματωρών να ακολουθήσουν την αντίδραση της Εθνικής έστρωσε εκ νέου το έδαφος στους πωλητές, οι οποίοι ανανέωσαν τα προγράμματα πώλησης τραπεζικών τίτλων και χαρτιών του Ftse.

Τις ισχυρότερες απώλειες στο ταμπλώ εμφανίζει ο τίτλος της Intralot, χάνοντας 5,21%, ενώ απώλειες 2,73% εμφανίζει η ΔΕΗ, 2,49% η Εθνική Τράπεζα, 2,28% τα Ελληνικά Πετρέλαια και πτώση 1,9% καταγράφει ο τίτλος της Coca Cola.

Χαμηλότερα και των 3.100 μονάδων ο Γενικός Δείκτης, με τους υποτιμητές να ενισχύουν τις θέσεις πώλησης στα παράγωγα ΄΄βλέποντας΄΄ πλέον τον 20άρη προς τις 1.680 μονάδες.
 
Όμως η εικόνα είναι τραγική στο μεγαλύτερο μέρος του…ταμπλώ, με 165-170 μετοχές στο κόκκινο και ακραία αρνητικές αποκλίσεις για εισηγμένες του μικρομεσαίου χώρου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v