Θετικά τα μέχρι στιγμής μηνύματα από το ΧΑΑ

Θετικά είναι τα μέχρι στιγμής μηνύματα από τη Σοφοκλέους, καθώς συγκεκριμένες μετοχές του FTSE 20 έχουν καταφέρει να κινούνται υψηλότερα από μεσοπρόθεσμα επίπεδα στηρίξεων. Σημαντικό ενδιαφέρον για τράπεζες, τηλεπικοινωνίες και πληροφορική.

του Μιχαήλ Γελαντάλι

Και το δεύτερο δείγμα γραφής, αυτό που επιχειρείται δηλαδή σήμερα, είναι μέχρι στιγμής θετικό. Συγκεκριμένες μετοχές του FTSE 20 έχουν καταφέρει να κινούνται υψηλότερα από τα μεσοπρόθεσμα επίπεδα στηρίξεων, με την Intracom να έχει κατοχυρώσει από χθες τα 8,4 ευρώ, τη στιγμή που η Εθνική επιχειρεί την προσέγγιση των 24,5 ευρώ και η Alpha τη δημιουργία βάσης στα 18 ευρώ.

Η μετοχή της Βιοχάλκο συνεχίζει και αυτή την αντίδρασή της, ενώ ο ΟΤΕ υπερβαίνει τα 17, η Panafon τα 5,5 και η Cosmote ”δένει” τα 10 ευρώ.

Η μεσαία – χαμηλότερη κεφαλαιοποίηση επιβεβαιώνει με τις μετοχές που μέχρι στιγμής αντιδρούν ότι ”εκμεταλλεύονται” το ”μήνυμα” που έλαβαν μετά τη συνεδρίαση της Παρασκευής.

Από πλευράς δεικτών, ο FTSE 20, όπως αναφέρεται από την Παρασκευή, αντιδρά από την περιοχή των 1.280 μονάδων, ο ΜΙD 40 από τις 252, ο δε Small Cap 80 από τις 762.

Το ενθαρρυντικό για τη συνέχεια είναι πως τόσο στις τράπεζες (+0,83%), τηλεπικοινωνίες (+1,03%) και πληροφορική (1,15%) εκδηλώνονται αγοραστές και σε αυτά τα επίπεδα τιμών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v