Υποτονικότητα στη Σοφοκλέους

Σε χαμηλά επίπεδα κινήθηκαν και σήμερα ο τζίρος και το αγοραστικό ενδιαφέρον στο ΧΑΑ. Η άνοδος των βαριών χαρτιών στο τελευταίο δεκάλεπτο περιόρισε τις απώλειες του γενικού δείκτη και τον οδήγησε σε ποσοστιαία κάμψη 0,20%.

Με μικρή πτώση της τάξης του 0,20% και στο επίπεδο των 2.546,93 μονάδων ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της Πέμπτης ο γενικός δείκτης του ΧΑΑ, κυρίως λόγω της ανόδου των βαριών χαρτιών κατά το τελευταίο δεκάλεπτο της συνεδρίασης.

Το αγοραστικό ενδιαφέρον και ο τζίρος παρέμειναν και σήμερα σε χαμηλά επίπεδα, καθώς δεν ξεπεράστηκε ο όγκος των 80 εκατ. ευρώ. Κάποιες ενδοσυνεδριακές εξάρσεις εξάλλου, κόπασαν σύντομα.

Σχετικά μικρή χαρακτηρίζεται η πίεση που ασκήθηκε στη μεσαία κεφαλαιοποίηση, κάτι που κρίνεται ότι μεσοπρόθεσμα μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνο, καθώς κύκλοι της αγοράς φοβούνται τυχόν ”απότομη κίνηση”.

Με δυσκολία αναμένεται να ξεπεραστεί άλλωστε το επίπεδο των 2.600 μονάδων, το οποίο πρόσφατα τιμώρησε τους υπεραισιόδοξους, στέλνοντάς τους να δοκιμάσουν τα χαμηλά των 2.500 μονάδων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v