Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΘΕΜΑΤΑ

Αποφάσεις-εξπρές για Ταμιευτήριο

Αποφάσεις-εξπρές για Ταμιευτήριο

Γιατί πρέπει εντός του Αυγούστου να αποφασιστεί η τύχη του Τ.Τ. Η ανεπάρκεια κεφαλαίων του Τ.Χ.Σ., η αδυναμία και η απροθυμία διάσπασης του Τ.Τ. και το σενάριο της πώλησης με… προκαταβολή ανακεφαλαιοποίησης.

Economist: Το Grexit κοστίζει 320 δισ. ευρώ

Economist: Το Grexit κοστίζει 320 δισ. ευρώ

"Είσαι σε πειρασμό;", αναρωτιέται το πρωτοσέλιδο του Economist στο οποίο η Μέρκελ διαβάζει το εγχειρίδιο "πώς θα διαλύσετε το ευρώ". Τα εναλλακτικά σενάρια των Γερμανών και ο κίνδυνος ανοργάνωτης διάσπασης.

ΠΕΙΡ-ATE: Τι θα γίνει με ΟΤΕ, ΕΛΠΕ, Folli, ΕΥΔΑΠ

ΠΕΙΡ-ATE: Τι θα γίνει με ΟΤΕ, ΕΛΠΕ, Folli, ΕΥΔΑΠ

Ποια από τα assets της ΑΤΕ που μεταβιβάστηκαν στην Πειραιώς μπορούν να πουληθούν. Τι θα γίνει με ΟΤΕ, ΕΛΛ.ΠΕ., Folli Follie και ΕΥΔΑΠ. Τα οφέλη για Πειραιώς.

"Όχι" λένε οι τραπεζίτες σε κατασχέσεις κατοικιών

«Όχι» στην κατάσχεση ακινήτων για τα ληξιπρόθεσμα στεγαστικά δάνεια λένε οι τραπεζίτες, φοβούμενοι κατάρρευση της αγοράς ακινήτων αλλά και απώλεια των εσόδων που θα είχαν αν απλώς έδιναν περισσότερο χρόνο στους δανειολήπτες.

Η ακτινογραφία των ισπανικών περιφερειών

Η ακτινογραφία των ισπανικών περιφερειών

Οι 17 υπερχρεωμένες αυτόνομες περιφέρειες της Ισπανίας, που προς το παρόν είναι αποκλεισμένες από τις διεθνείς αγορές, είναι μεγάλη πηγή ανησυχίας για τους επενδυτές. Πόσα χρωστά η κάθε μία.

Stratfor: Ο τελευταίος γύρος στο συριακό δράμα

Οι αποστασίες, οι συλλήψεις και οι δολοφονίες δείχνουν ότι το καθεστώς του Bashar al Assad οδεύει προς κατάρρευση. Τα συμφέροντα ΗΠΑ, Τουρκίας, Γαλλίας στη Συρία, το «παιχνίδι» του Ιράν και η σημασία της Ρωσίας.

Stratfor: Σε τεντωμένο σκοινί η Α. Μεσόγειος

Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται μεγάλη στρατιωτική κινητικότητα στην Ανατολική Μεσόγειο. Οι προσπάθειες της Ρωσίας να διατηρήσει την παρουσία της στην περιοχή και η Συρία. Η σημασία του ενεργειακού τομέα.

Stratfor: Τα καυτά μέτωπα σε Ευρώπη και Συρία

Η ευρωπαϊκή κρίση και η Συρία στο επίκεντρο το προσεχές τρίμηνο. Τα "γιατροσόφια" και οι γαλλο-γερμανικές σχέσεις. "Πεδίο μάχης" ΗΠΑ-Ιράν-Ρωσίας-Τουρκίας στη Συρία. Η πρόβλεψη για την Ελλάδα.

ΧΑ: H μετεκλογική υστέρηση των τραπεζών

Ποιοι παράγοντες έχουν επηρεάσει την πορεία των τραπεζικών μετοχών μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου. Τα πώς, τα γιατί και οι πιθανές εκπλήξεις στο ταμπλό. Πόσο αποτιμούνται οι μετοχές των μεγάλων ομίλων.

Το μαύρο «κουτί», ο Βγενόπουλος και ο Ηλιάδης

Πώς η κρίση ανοίγει το «μαύρο κουτί» των κυπριακών τραπεζών, παρά τις προσπάθειες να βρεθεί θύμα εκτός… Μεγαλονήσου. Η συστημική αδιαφάνεια, η παραίτηση Ηλιάδη, το επερχόμενο μνημόνιο και οι ελπίδες για «ρωσική λύση».

Η Δύση τρέμει το χάος της μετά Assad εποχής

Ασφαλιστικές: Φυγή από ευρωπαϊκά assets

ΟΔΙΕ: Τα πήρε όλα η ΙΝΛΟΤ επειδή δεν…πρόκαναν!

ΝΥΤ: Η λύση βρίσκεται στη... φέτα

Νόμος, ηθική και άπειρη… υποκρισία

Yπόθεση Βερνίκου: Έβαλαν τον… Πίου στην "Εθνική"

Βερνίκος: Υφ. Ναυτιλίας «βουλιάζει» μικρομετόχους

Επενδυτικές ευκαιρίες σε Ελλάδα και Κύπρο

Το άγνωστο πρόσωπο του κ. Ράπανου

Κάθε κάλπη μια μαχαιριά στη Μέρκελ!

v