ΕΓΕΡΤΗΡΙΟ

Διπλό λάθος με το αφορολόγητο όριο

Διπλό λάθος με το αφορολόγητο όριο

Διατήρηση μίας κατάφωρης αδικίας και υπαναχώρηση επί των δεσμεύσεών μας έναντι εταίρων και δανειστών. Αυτό είναι το αποτέλεσμα του λαϊκιστικού υπερθεματισμού στον οποίο έχει επιδοθεί το πολιτικό προσωπικό της χώρας.

Και τώρα… τρέχουμε!

Και τώρα… τρέχουμε!

Η Ιταλία εγκυμονεί μία κρίση όμοια της οποίας δεν έχει γνωρίσει η Ευρώπη ή ακόμη και η υφήλιος. Δεν είναι σαφές πότε ή ακόμη και εάν θα εκδηλωθεί. Τότε, όμως, θα είναι πολύ αργά για να αντιμετωπιστεί.

Ενα κακό προηγούμενο

Ενα κακό προηγούμενο

Σύνταγμα «α λα καρτ» δεν υπάρχει. Η επιλεκτική προσπάθεια εφαρμογής του κατορθώνει μόνο να το υπονομεύσει και να θέσει εν αμφιβόλω το «συντεταγμένο» της χώρας μας. Επικίνδυνα πράγματα.

Το στοίχημα των συγκλίσεων

Το στοίχημα των συγκλίσεων

Ο χορός μόλις άρχισε για την αυτοδιοίκηση και ενδέχεται να επεκταθεί και στην κεντρική πολιτική σκηνή. Κατά πόσον μπορούμε να τον χορέψουμε, είναι κάτι που θα φανεί.

Η καρδάρα του μεσαίου χώρου

Η καρδάρα του μεσαίου χώρου

Σηματοδοτεί η ρήξη Γεννηματά – Βενιζέλου απώλεια ή κέρδος για το ΚΙΝΑΛ; Αν και υπάρχει επιχειρηματολογία για αμφότερα τα ενδεχόμενα, η εξέλιξη έχει και άλλες προεκτάσεις.

Καήκαμε και… μυαλό δεν βάλαμε!

Πορίσματα εκδόθηκαν και νομοσχέδια κατατέθηκαν αλλά -σύμφωνα με την WWF Ελλάδας- βαδίζουμε και αυτό το καλοκαίρι… ξυπόλυτοι στα αγκάθια από πλευράς αντιπυρικής προστασίας. Προφανώς αν και πάθαμε, δεν μάθαμε!

Τύποις και ουσία

Είναι ο γιαλός στραβός ή στραβά αρμενίζει η κυβέρνηση με την υπόθεση της νέας ηγεσίας του Αρείου Πάγου; Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα, ίσως, εκπλήξει…

Το… νου σας!  

Οι καιροί είναι κάτι περισσότερο από ύποπτοι και δεν υφίστανται περιθώρια εφησυχασμού. Αντίθετα, απαιτείται η επίδειξη εθνικής ενότητας και αποφασιστικότητας έναντι οποιασδήποτε απειλής.

Το στοίχημα της αυτοδυναμίας

Ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση σημαίνει πολιτική σταθερότητα και έδαφος ανάπτυξης. Είτε υπάρξουν ευρύτερες πολιτικές συναινέσεις, είτε όχι. Υπό αυτό το πρίσμα αποτελεί στόχο.

Καθαρή λύση

Τα διλήμματα τέθηκαν και απαντήθηκαν με τον πλέον σαφή τρόπο, καθιστώντας υποχρεωτική, από πολιτικής πλευράς, την αναζήτηση νωπής λαϊκής εντολής. Είναι η καθαρή λύση.

Τα μυστικά της κάλπης

Η μέρα με τη νύχτα

Τα διλήμματα της ύστατης ώρας

Το διπλό κόστος των παροχών

Ποια Εθνική Ελλάδας;

Τα εύκολα τα λόγια τα μεγάλα!

Ζήτημα εμπιστοσύνης

Ανοίξτε τα χαρτιά σας

Τελικά για τι ψηφίζουμε;

Τα όμορφα τα λόγια τα μεγάλα

v