ΑΠΟΨΕΙΣ

Τόκοι καταθέσεων: Γιατί ΔΕΝ πρέπει να μειωθούν

Τόκοι καταθέσεων: Γιατί ΔΕΝ πρέπει να μειωθούν

Την αντίθετη άποψη, ότι τα επιτόκια καταθέσεων πρέπει να διατηρηθούν στα τρέχοντα επίπεδα, καταθέτει και στοιχειοθετεί ο ειδικός συνεργάτης του euro2day. Το εθνικό συμφέρον και η επιστροφή των καταθετών.

Παραλογισμός και μπαλώματα στο νέο φορονόμο

Παραλογισμός και μπαλώματα στο νέο φορονόμο

Χαρακτηριστικά παραδείγματα παραλογισμών, αστοχιών και μπαλωμάτων στον νέο φορολογικό νόμο. Με «συνταγές» από το παρελθόν και απουσία συντακτών που… γνωρίζουν την πιάτσα. Αναλυτικοί πίνακες.

Μιλάμε για τη… χαρά του λαμόγιου!

Μιλάμε για τη… χαρά του λαμόγιου!

Στοιχεία που δείχνουν πως η παραοικονομία και η ανομία όχι μόνο δεν περιορίστηκαν κατά την περίοδο της κρίσης, αλλά ενισχύθηκαν κιόλας. Δεν… «έχουν γνώσιν οι φύλακες» του φοροεισπρακτικού μηχανισμού.

ING: Δεν βλέπει αποδόσεις στα ομόλογα το 2013

ING: Δεν βλέπει αποδόσεις στα ομόλογα το 2013

Οι περισσότεροι αναλυτές βλέπουν ότι οι αποδόσεις στα μακροπρόθεσμα ομόλογα είναι σε μη διατηρήσιμα χαμηλά επίπεδα και θα ενισχυθούν το 2013. O Ad van Tiggelen της ING εξηγεί γιατί αναμένεται να παραμείνουν έτσι. 

Barclays: Σηκώνει επενδυτικό ρίσκο το 2013!

Barclays: Σηκώνει επενδυτικό ρίσκο το 2013!

Αρθρο των M. Rainer Preiss και Κ. Μαράτου για το Euro2day.gr. Οι προτάσεις για μετοχές, ομόλογα και νομίσματα. Το μήνυμα του 2012, ο ρόλος της πολιτικής και η στροφή επιλογές μεγαλύτερου ρίσκου.

Επιτέλους καταργήστε τις αποδείξεις!

Μετά το περιβόητο κίνημα των αποδείξεων, «έπεσαν στο τραπέζι» ιδέες όπως το αμερικανικό μοντέλο και η on line καταγραφή των συναλλαγών. Όμως, ο μόνος τρόπος για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής είναι άλλος…

Ταμβακάκης: "Ώρα για έξυπνα λεφτά στο ΧΑ"

Η περίοδος όπου κάποιος μπορούσε να βγάλει «χαζά λεφτά» στο Χ.Α. τέλειωσε. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε για να βγάλουμε τα έξυπνα λεφτά, δήλωσε ο κ. Φ. Ταμβακάκης.

Θ. Μπάκας: Η κτηματαγορά το 2013

Πόσο αναμένεται να υποχωρήσουν οι τιμές των ακινήτων το 2013. Ο παράγοντας ελληνική οικονομία. Κλειδί αντικειμενικές αξίες και φόροι. Οι ευκαιρίες και οι εκτιμήσεις για ανάκαμψη της εγχώριας αγοράς.

Γιατί κατέρρευσε η αγορά πετρελαίου θέρμανσης

Οι υπάρχοντες μύθοι και η «συναισθηματική» αντίδραση των πολιτών μέσα στο νεφέλωμα της κρίσης. Οι επισφάλειες κοινοχρήστων, τα καταστατικά των πολυκατοικιών και το συμφέρον των ιδιοκτητών. Γράφει ο Χ. Σαμαράς.

Η διαφθορά και το… «σύνδρομο της γαλοπούλας»

Πολλοί «επώνυμοι» και «ημέτεροι» άρχισαν να ανησυχούν! Αν οι τελευταίες κινήσεις της κυβέρνησης και της Δικαιοσύνης δεν είναι μόνο επικοινωνιακού χαρακτήρα, τι γίνεται;

«Πραξικόπημα» εναντίον των επενδυτών!

Η επικοινωνία των φορολογικών αλλαγών

Εταιρική Διακυβέρνηση: Δέκα χρόνια φαγούρα…

Οι «Αθηναίοι» ξαναγυρίζουν στα χωριά τους!

Έρευνα & Καινοτομία: Το κλειδί της ανάπτυξης

Τρεις μύθοι υπό κατάρρευση και μια ανάγκη!

Άρθρο 99: Εξυγίανση αλά... ελληνικά!

Επενδύσεις: Πέντε επιλογές για το 2013

Η "αχίλλειος πτέρνα" της διαπλοκής

Η φιλο…παρτία των Ελλήνων επιχειρηματιών!

v