ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Π. Δημητρίου: Χρονιά προκλήσεων το 2016 για τις ασφαλιστικές

Π. Δημητρίου: Χρονιά προκλήσεων το 2016 για τις ασφαλιστικές

Η πολιτική του χαμηλού ασφάλιστρου στην αγορά αυτοκινήτου δεν έχει μέλλον, εκτιμά ο CEO της Generali. Ποιες είναι οι προβλέψεις για την πορεία του κλάδου το 2016. Τα σχέδια του ομίλου, που κλείνει 130 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά.

TAGS ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ

Ευ. Μεϊμαράκης: Δεν μπορεί να υπάρξει συγκυβέρνηση ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ

Ευ. Μεϊμαράκης: Δεν μπορεί να υπάρξει συγκυβέρνηση ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ

Ο υποψήφιος αρχηγός ανοίγει τα χαρτιά του στο Euro2day.gr. Τι λέει για τις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής. Το μήνυμα ενότητας για την επόμενη μέρα της ΝΔ και το δριμύ κατηγορώ στην κυβέρνηση για το ασφαλιστικό.

Κοτζαμανίδης: Πώς η Entersoft νίκησε τα capital controls

Κοτζαμανίδης: Πώς η Entersoft νίκησε τα capital controls

Με ποιο τρόπο ο γνωστός όμιλος πληροφορικής κατάφερε φέτος να διατηρήσει τις επιδόσεις του, κόντρα στα capital controls. Τα σχέδια, οι επενδύσεις και οι προοπτικές για το 2016. Συνέντευξη του CEO της εισηγμένης κ. Αντώνη Κοτζαμανίδη.

Ντομπρόβσκις: «Ανοικτό ενδεχόμενο για πρόσθετα ΜοU»

Ντομπρόβσκις: «Ανοικτό ενδεχόμενο για πρόσθετα ΜοU»

Το ΔΝΤ θα αποφασίσει εν τέλει αν θα μετέχει σε νέο πρόγραμμα, ξεκαθαρίζει ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν. Δεν αποκλείει συμπληρωματικό MoU, ενώ αφήνει παράθυρο «ευρωπαϊκής λύσης» στο χρέος. Ανοικτοί οι θεσμοί σε εναλλακτικές για το ασφαλιστικό, αρνητικοί σε αύξηση εισφορών. Πώς σχολιάζει κυβέρνηση και αντιπολίτευση. Ο ρόλος του προσφυγικού.

Βοτσαρίδης: Eτοιμη για το Solvency II η ασφαλιστική Ιnterlife

Βοτσαρίδης: Eτοιμη για το Solvency II η ασφαλιστική Ιnterlife

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Γιάννης Βοτσαρίδης μιλά στο Euro2day.gr για τις εξελίξεις και τις προοπτικές του ασφαλιστικού κλάδου ενόψει Solvency II, καθώς και για την πολιτική που θα ακολουθήσει η Interlife το 2016.

TAGS ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ

Θ. Τρύφων: Διαλύεται ένας κλάδος χωρίς δημοσιονομικό όφελος

Χείμαρρος ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας για τις αλλαγές που επέβαλαν οι δανειστές. Κάνει λόγο για «στοχευμένη ενέργεια» κατά της ελληνικής παραγωγής. Μιλά για παράνομες αποφάσεις που οδηγούν σε «νόθευση του ανταγωνισμού». Πώς αναμένεται να αντιδράσει ο κλάδος.

Χρήστος Στάικος: «Τα χειρότερα είναι πίσω μας»

Εχουν ήδη δημιουργηθεί καλύτερες προϋποθέσεις για την ελληνική οικονομία, εκτιμά ο κ. Χρήστος Στάικος, πρόεδρος του Enterprise Greece. Κρίσιμη η χρηματοδότηση της καινοτομίας και της εξωστρέφειας. Ποιοι τομείς έχουν πλεονέκτημα.

Α. Σαρρηγεωργίου: Πώς μπορεί να λυθεί το συνταξιοδοτικό!

Ο πρόεδρος της Ενωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος μιλά στο Euro2day.gr για το συνταξιοδοτικό πρόβλημα. Ποια είναι τα αδιέξοδα του σημερινού συστήματος. Η θέση της πολιτείας και η εμπειρία της Ευρώπης. Οι επιλογές για τους ασφαλισμένους.

TAGS ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ

Θ. Φέσσας: Απροθυμία σύγκρουσης των πολιτικών με ειδικά συμφέροντα

Η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και η πρώτη αξιολόγηση θα κλείσει επιτυχώς, εκτιμά ο πρόεδρος του ΣΕΒ. Ζητά μεταρρυθμίσεις ώστε η οικονομία να πετύχει τη μετάβαση στην εξωστρεφή παραγωγή. Απαιτείται επενδυτικό σοκ και 68 δισ., για να επιστρέψουμε στα επίπεδα του 2010.

Τζάκρη: «Καλάθι» κινήτρων για τις επιχειρήσεις

Προχωράμε στη σύσταση του Συμβουλίου Βιομηχανικής Πολιτικής, υπογραμμίζει η υφυπουργός Βιομηχανίας σε συνέντευξή της στο Euro2day.gr. Η Ελλάδα βρίσκεται στον προθάλαμο της ανάπτυξης. Πότε θα εφαρμοστεί το one stop shop. Επίθεση σε Χατζηδάκη.

TAGS ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

Ποιες μεγάλες αλλαγές χρειάζεται η οικονομία

Edward Nusbaum: Η συνταγή για πάταξη της φοροδιαφυγής

«Μεγάλες ευκαιρίες στο Ιράν για τους Έλληνες επιχειρηματίες»

Γιαννακάκη: Πολιτικά αδύνατη η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ

Λοβέρδος: Μόνο κυβέρνηση τετραετίας θα «απογειώσει» την οικονομία

Καμμένος: Πρόταση για ζώνες χαμηλής φορολογίας ανά την Ελλάδα

Μπακογιάννη: Το πρόβλημα της χώρας είναι οι πολιτικοί της

Κούρταλης: Τι προσδοκά η κλωστοϋφαντουργία από τη νέα κυβέρνηση

Βορίδης: Οι πολιτικές δεν εξαντλούνται στο Μνημόνιο

Τρεις όροι Θεοδωράκη για μετεκλογική συνεργασία

v