ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ανακυκλώστε και κερδίστε

Ανακυκλώστε και κερδίστε

Ο CEO της Cyclefi κ. Γιώργος Στέγγος μιλά στο Euro2day.gr για την πλατφόρμα που μέσω της ανακύκλωσης προσφέρει εκπτώσεις σε λογαριασμούς τηλεφωνίας, ενέργειας και super market. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό «Chivas The Venture».

Τζανακόπουλος: Δεν υπάρχουν οι όροι επανάληψης σεναρίου πιστωτικής ασφυξίας

Τζανακόπουλος: Δεν υπάρχουν οι όροι επανάληψης σεναρίου πιστωτικής ασφυξίας

Η Γερμανία δεν μπορεί να θέλει την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο, τονίζει στο Euro2day.gr ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Το ΔΝΤ δεν είναι απαραίτητο για το πρόγραμμα. Μόνο με πιθανότητα επιτυχίας θα πάει στη Γενεύη ο Τσίπρας.

Start ups με κοινωνικό αντίκτυπο

Start ups με κοινωνικό αντίκτυπο

Οι πέντε ελληνικές εταιρείες που προκρίθηκαν να διεκδικήσουν το βραβείο κοινωνικής επιχειρηματικότητας «Chivas-the Venture». Η περίπτωση της Laddroller και τι δηλώνει στο Euro2day.gr o ιδρυτής της Δημήτρης Πετρωτός.

TAGS ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Δυνατό «comeback» για το ξενοδοχείο της Viohalco

Δυνατό «comeback» για το ξενοδοχείο της Viohalco

Ο CEO της Zeus International Χάρης Σιγανός μιλά στο Euro2day.gr για τα σχέδια της νέας ξενοδοχειακής μονάδας και τα οφέλη που θα προσδώσει στον αθηναϊκό τουρισμό. Ανοιχτό το ενδεχόμενο και άλλων επενδύσεων.

TAGS ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Σκέρτσος (ΣΕΒ): Δικαίωμα επιλογής κλαδικής ή επιχειρησιακής σύμβασης

Σκέρτσος (ΣΕΒ): Δικαίωμα επιλογής κλαδικής ή επιχειρησιακής σύμβασης

Τις θέσεις του Συνδέσμου Βιομηχάνων αναλύει ο γενικός του διευθυντής σε συνέντευξή του στο Euro2day.gr. Η πρόοδος της Ελλάδας και τα προβλήματα χρονισμού των μεταρρυθμίσεων. Το ελληνικό κράτος δεν δίνει τα κατάλληλα μηνύματα προς τους επενδυτές, τονίζει.

Παν. Ρουμελιώτης: Γιατί θα βρεθεί λύση στη β' αξιολόγηση

Τρεις λόγους αισιοδοξίας βλέπει ο πρόεδρος της Attica Bank για την ελληνική οικονομία. Το βεβαρυμένο παρελθόν του ΔΝΤ και η απαίτηση για ακραίες μεταρρυθμίσεις. Η σημασία της πολιτικής συγκυρίας στην Ευρώπη. Πώς προχωρά η Attica Bank.

TAGS ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Η CETA και οι ευκαιρίες για μπίζνες με τον Καναδά

Διευκολύνονται περαιτέρω οι ελληνικές εξαγωγές και η προσέλκυση καναδικών επενδύσεων. Τι σημαίνει η CETA για την Αθήνα. Συνέντευξη του προέδρου του Ελληνοκαναδικού Επιμελητήριου Κ. Κατσιγιάννη.

Καλογεράκης: «Εφοδος» της Public στην αγορά B2B

Η πλήρης κάλυψη των αναγκών των επιχειρήσεων, νέος στόχος της Public, τονίζει σε συνέντευξή του στο Euro2day.gr ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας. Ενισχύεται το δίκτυο καταστημάτων με νέα σημεία. Το τρίπτυχο που βρίσκεται στο επίκεντρο του σχεδιασμού.

Ανεβαίνει ο πήχης για τα ελληνικά ξενοδοχεία

O ελληνικός τουρισμός χρειάζεται προσωποποιημένες υπηρεσίες για να αναβαθμισθεί ουσιαστικά. Παράγοντας κλειδί η δημιουργία υπεραξιών που πηγάζουν από τις τοπικές κοινωνίες και οικονομίες. Συνέντευξη του προέδρου του Maestro Group Δημήτρη Ντόκορου.

TAGS ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Χρ. Δήμας: Η υπερφορολόγηση μας οδηγεί ολοταχώς στον γκρεμό

Αναπροσανατολισμό του ΕΣΠΑ με στόχο να στηριχθεί η δημιουργία μόνιμων θέσεων εργασίας ζητά ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ. Ζητά να κλείσει άμεσα η δεύτερη αξιολόγηση και να αλλάξει η πολιτική υπερφορολόγησης των πάντων.

Νικολαΐδης: Εφικτοί οι στόχοι των τραπεζών για το 2017

«Αυτός είναι ο δρόμος για business με τις ΗΠΑ»

Σύρρος: Η τεχνολογία «απάντηση» σε σπατάλες και φοροδιαφυγή

Πώς τα κόκκινα δάνεια ανασταίνουν την κτηματαγορά της Κύπρου

Πάνος Δανός: Πώς θα τονωθεί η αγορά κατοικίας

Δημ. Μπινιάρης: Γιατί «πνίγεται» η αγορά κατοικίας στην Ελλάδα

Πολίτης: Το νέο μπουμ στο «πλαστικό χρήμα» έρχεται και με... λεωφορείο

Βαμβακίδης: Η Ελλάδα κινδυνεύει να μην μπει στο QE ούτε το 2017

Κατρούγκαλος: Ναι υπό όρους σε ευέλικτη εργασία αντί ομαδικών απολύσεων

Τσακίρης: Οι τρεις λόγοι που μειώθηκαν οι τουριστικές εισπράξεις

v