Κέρδη στη Wall παρά την άνοδο του πετρελαίου

Σε θετική τροχιά διατηρούνται οι βασικοί δείκτες της Wall Street παρά την μικρή ενίσχυση των πετρελαικών τιμών που κινήθηκαν προς τα 49 δολάρια ανά βαρέλι.Κέρδη σε Λονδίνο, Παρίσι, Φρανκφούρτη.

Σε θετική τροχιά διατηρούνται οι βασικοί δείκτες της Wall Street παρά την μικρή ενίσχυση των πετρελαικών τιμών που κινήθηκαν προς τα 49 δολάρια ανά βαρέλι. Κέρδη σε Λονδίνο, Παρίσι, Φρανκφούρτη.

Αναλυτικότερα στα επίπεδα των 49 δολαρίων ανά βαρέλι διαμορφώνονται οι τιμές του μαύρου χρυσού, με αφορμή τη φημολογία ότι η συνεχόμενη υποχώρηση ”έχει ρίξει υπερβολικά τις τιμές”, όπως σημειώνουν αναλυτές της αγοράς.

Εξάλλου κέρδη σημειώνουν οι μετοχές της Intel και της Apple. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal η Apple εξετάζει το ενδεχόμενο να χρησιμοποιεί στους υπολογιστές που κατασκευάζει μικροτσιπ της Intel.

Kέρδη καταγράφει η μετοχή της Campbell, αφού τα αποτελέσματα τριμήνου της εισηγμένης ενισχύθηκαν έναντι της αντίστοιχης περσινής περιόδου, ξεπερνώντας παράλληλα τις προβλέψεις των αναλυτών.

Στις 10.513 μονάδες κινείται ο δείκτης Dow Jones, με κέρδη 0,4%, ενώ άνοδο 0,3% σημειώνει ο Nasdaq, στις 2.052 μονάδες. Κέρδη 0,2% για τον S&P, που κινείται στις 1.192 μονάδες.

Η αναλογία ανοδικών - πτωτικών τίτλων ανέρχεται σε 19 με 12 στο NYSE, ενώ στο Nasdaq η αναλογία κυμαίνεται στο 15 με 13. Περίπου 500 εκατομμύρια μετοχές άλλαξαν χέρια στο Dow Jones και 740 εκ. μετοχές στο Nasdaq.

Εν μεταξύ θετικά κινήθηκαν οι κύριες ευρωαγορές. Ο FTSE 100 έκλεισε στις 4.989 μονάδες, ενώ ο Cac ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση στις 4.118 μονάδες.

Κέρδη 1,06% για τον Dax, στις 4.406 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v