Μείωσε τις απώλειες η Wall Street

Mείωσε τις απώλειες η Wall Street, ύστερα από την μικρή υποχώρηση που σημείωσαν οι τιμές του πετρελαίου, ενώ οι αναλυτές συνεχίζουν να εκφράζουν την ανησυχία τους. Πτωτικά ”έκλεισαν” Λονδίνο, Παρίσι, χαμηλότερα των 4.000 μονάδων ο DAX.

Mείωσε τις απώλειες η Wall Street, ύστερα από την μικρή υποχώρηση που σημείωσαν οι τιμές του πετρελαίου, ενώ οι αναλυτές συνεχίζουν να εκφράζουν την ανησυχία τους.

Εξάλλου, κέρδη σημειώνει η μετοχή της Johnson& Johnson. H εταιρία ανακοίνωσε καθαρά κέρδη γ΄ τριμήνου ύψους 2,3 δισ. δολαρίων ή 78 σεντς ανά μετοχή έναντι 69 σεντς ανά μετοχή την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Οι αναλυτές εκτιμούσαν ότι τα κέρδη της θα ανέλθουν στα 76 σεντς ανά μετοχή.

Αντίθετα σε αρνητικό έδαφος βρίσκεται και η μετοχή της Merrill Lynch, αφού η εταιρία ανακοίνωσε κέρδη 93 σεντς ανά μετοχή στο γ΄ τρίμηνο του τρέχοντος έτους, ποσό που αντιστοιχεί σε πτώση 8%, έναντι της αντίστοιχης περσινής περιόδου.

Πτώση σημειώνουν οι τίτλοι της Intel και της Yahoo, εν όψει της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων τους, ενώ η υποβάθμιση της ScanDisk σε Sell από την Smith Barney οδηγεί χαμηλότερα τη μετοχή της εταιρίας.

Στις 10.044 μονάδες κινείται o Dow Jones, καταγράφοντας απώλειες 0,37%, ενώ στις 1.915 μονάδες βρίσκεται ο Nasdaq, με απώλειες 0,67%.

Πτώση και για τον S&P (0,53%), στις 1.118 μονάδες.

Σε πτωτικό έδαφος έκλεισαν οι κύριες ευρωαγορές.

Αναλυτικότερα στις 4.649 μονάδες ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση ο δείκτης FTSE 100, καταγράφοντας απώλειες 0,77%, ενώ στη Γαλλία ο CAC 40 υποχώρησε κατά 1,04%, στις 3.688 μονάδες.

Απώλειες 1,28% κατέγραψε ο DAX, στις 3.966 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v