Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κέρδη στη Wall με την Αlcoa στο επίκεντρο

Ανοδικά κινείται η Wall Street με τους επενδυτές να στρέφουν την προσοχή τους στα αποτελέσματα β΄ τριμήνου και την Alcoa που ανακοινώνει σήμερα. Στο προσκήνιο και τα deals. Πτώση στις ευρωαγορές.

Ανοδικά κινείται η Wall Street με τους επενδυτές να στρέφουν την προσοχή τους στα αποτελέσματα β΄ τριμήνου και την Alcoa που ανακοινώνει σήμερα. Απώλειες στις ευρωαγορές.

Οι αγορές τηρούν στάση αναμονής εν όψει των ανακοινώσεων για τα με΄γεθη που κατέγραψαν οι εταιρίες στο β΄ τρίμηνο, σχολιάζουν αναλυτές της αγοράς.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση του Thomson Reuters τα κέρδη των ειδηγμένων αναμένεται να καταγράψουν στο β΄ τρίμηνο του 2010 άνοδο 27% σε ετήσια βάση.

Στο προσκήνιο βρίσκεται η Alcoa, που μετά το πέρας της συνεδρίασης ανακοινώνει πρώτη, από τις εισηγμένες στο Dow Jones, τα αποτελέσματα β΄ τριμήνου.

Κινητικότητα και για την BP μετά τα δημοσιεύματα που ήθελαν την εταιρία να πουλά την αμερικανική Apache προς 10 δισ. δολάρια.

Απώλειες σημειώνει η μετοχή της Aetna καθώς υποβαθμίστηκε από τη UBS στα 30 δολ. από 38 προηγουμένως.

Κέρδη για τις μετοχές των Aon και Hewitt Associates με την πρώτη να εξαγοράζει τη δεύτερη για ποσό 4,9 δισ. δολαρίων.

Η τιμή του πετρελαίου ενισχύεται ελαφρώς προς τα 76 δολάρια, ενώ ο χρυσός κινείται πτωτικά στα 1.206 δολ. ανά ουγκιά. Μικρή πτώση για το ευρώ έναντι του δολαρίου με την ισοτιμία τους να διαμορφώνεται στα 1,25.

Ο Dow Jones διαμορφώνεται στις 10.198 μονάδες με άνοδο 0,58%, ενώ ο Nasdaq ενισχύεται 0,997% στις 2.196 μονάδες. Κέρδη και για τον S&P 500, στις 1.077 μονάδες.

Στο Λονδίνο ο FTSE 100 κερδίζει 0,37% στις 5.152 μονάδες, ενώ στο Παρίσι ο CAC 40 ενισχύεται 0,22%, στις 3.562 μονάδες. Κέρδη 0,3% για τον DAX 30, που διαμορφώνεται στις 6.083 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v