Με ανοδικές τάσεις άνοιξε η Wall

Υποτιμημένες από τη χθεσινή πτώση του Nasdaq τεχνολογικές μετοχές, προσφέρουν ευκαιρία για επενδυτική τοποθέτηση και χαρίζουν μικρά κέρδη στον κλάδο. Ανοδικά ξεκίνησε και ο Dow, εν μέσω όμως ανησυχίας για τις εξελίξεις στη Μ. Ανατολή.

Με ανοδικές διαθέσεις ξεκίνησαν τη συνεδρίαση της Τετάρτης οι βασικοί δείκτες της Wall Street. Η σημαντική χθεσινή πτώση του τεχνολογικού δείκτη, ο οποίος απώλεσε το 2,43% της αξίας του, κατέστησε αρκετές μετοχές υποτιμημένες (π.χ. Cisco), εκτιμούν αναλυτές.

Σημαντική επίδραση αναμένεται να ασκήσει στην επενδυτική συμπεριφορά οι εξελίξεις στη Μ. Ανατολή, όπου η εξαγγελθείσα από το Σαρόν αναδίπλωση των Ισραηλινών δυνάμεων ματαιώθηκε μετά την πρωινή επίθεση αυτοκτονίας στη Χάϊφα, που άφησε πίσω της 8 νεκρούς.

Η εταιρία Yahoo! Θα ανακοινώσει οικονομικά αποτελέσματα μετά το πέρας της συνεδρίασης, τα οποία αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού πιθανή ευρυγράμμισή τους με αυτά των προηγούμενων ημερών από την IBM, τη Nortel και τη Verizon, θα επιδεινώσει σημαντικά το επενδυτικό κλίμα.

Στο +0,26% άνοιξε ο Dow και τις 10.235 μονάδες, ενώ με άνοδο κατά 0,65% ξεκίνησε ο Nasdaq, που κινείται στις 1.753 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v