Με σημαντικές απώλειες έκλεισε ο Nasdaq

Με σημαντικές απώλειες ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της Τρίτης ο δείκτης Nasdaq (-2,43%), καθώς δυσμενή εταιρικά νέα από τις εταιρίες Cisco, Nortel και Verizon ανησύχησαν τους επενδυτές. Μικρές απώλειες για το Dow, ο οποίος ενισχύθηκε από την αναβάθμιση στη μετοχή της Kodak.

Με απώλειες έκλεισαν τη συνεδρίαση της Τρίτης οι βασικοί δείκτες της Wall Street, εν μέσω άσχημων εταιρικών νέων από τον τεχνολογικό τομέα.

Η ανακοίνωση της Compaq για καλύτερα του αναμενομένου αποτελέσματα τριμήνου δεν μπόρεσε να καθησυχάσει τους επενδυτές, αφού στα χθεσινά… άσχημα νέα για την IBM, προστέθηκαν σήμερα αυτά από τη Nortel, τη Verizon, αλλά και τη Cisco, της οποίας τα μεγέθη, για τα δύο απόμενα έτη, αναπροσδιορίστηκαν προς τα κάτω από την RBC Capital Markets.

Θετική επίδραση άσκησε στο Dow, κατά τους αναλυτές, η αναβάθμιση στη μετοχή της Kodak από την SSSB από ”neutral”, σε ”outperform” (”επίδοση ανώτερη από αυτή της αγοράς”).

Ποσοστιαίες απώλειες κατά 2,43% εμφάνισε ο Nasdaq, κλείνοντας στο επίπεδο των 1.742 μονάδων, ενώ πτωτικά κατά 0,39% κινήθηκε ο Dow Jones, στις 10.208 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v