Τάσεις συσσώρευσης στη Wall Street (update)

Οριακές είναι οι μεταβολές που καταγράφει η αμερικανική αγορά, εν μέσω νέων ”τρομο”-ανησυχιών ύστερα από την ανακάλυψη θανατηφόρου τοξικής ουσίας στη Γερουσία, με τα θετικά εταιρικά αποτελέσματα να μην κατορθώνουν να προσδώσουν την αναμενόμενη στήριξη. Απώλειες στην Ευρώπη, πλην Λονδίνου.

Οριακές είναι οι μεταβολές που καταγράφει η αμερικανική αγορά, εν μέσω νέων ”τρομο”-ανησυχιών ύστερα από την ανακάλυψη θανατηφόρου τοξικής ουσίας στη Γερουσία, με τα θετικά εταιρικά αποτελέσματα να μην κατορθώνουν να προσδώσουν την αναμενόμενη στήριξη.

Απώλειες στην Ευρώπη, πλην Λονδίνου.

Ελλείψει μακροοικονομικών ανακοινώσεων, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στις εταιρικές ειδήσεις, και δη στη Cisco Systems, η οποία ανακοινώνει τα αποτελέσματά της μετά τη λήξη της συνεδρίασης.

Εξάλλου, η Whirpool ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του δ΄ τριμήνου, που ήταν καλύτερα των εκτιμήσεων. Πτωτικά κινούνται οι αυτοκινητοβιομηχανίες.

Την πορεία του τεχνολογικού κλάδου επηρεάζει και η υποβάθμισή του σε neutral από attractive, στην οποία προχώρησε η Goldman Sachs.

Η Sprint Corp ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του τετάρτου τριμήνου, που διαμορφώθηκαν στα 360 εκατ. δολάρια ή 40 σεντς ανά μετοχή, έναντι του ποσού των 294 εκατ. δολαρίων ή 33 σεντς ανά μετοχή πέρυσι.

Το αρνητικό κλίμα στην αμερικανική αγορά εντείνουν ακόμη και οι νέες ανησυχίες για τρομοκρατικό χτύπημα, ύστερα από την ανακάλυψη θανατηφόρου τοξικής ουσίας, που βρέθηκε σε κτήριο της Γερουσίας.

Ο δείκτης Dow Jones διαμορφώνεται στις 10513,18 μονάδες με κέρδη 0,04%, ενώ και ο Nasdaq σημειώνει άνοδο 0,22% στις 2067,77 μονάδες. Ο S&P καταγράφει κέρδη 0,07% στις 1136,08 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v