Στη Cisco επικεντρώνεται η Wall μετά τα macro

Θετικά υποδέχεται η αμερικανική αγορά την υψηλότερη των προσδοκιών άνοδο του δείκτη παροχής υπηρεσιών ISM τον Οκτώβριο, αλλά και την αύξηση των βιομηχανικών παραγγελιών, επικεντρώνοντας ωστόσο το ενδιαφέρον της στα αποτελέσματα της Cisco. Περιορίζουν τις απώλειες οι ευρωαγορές.

Ανοδικές τάσεις καταγράφονται στην αμερικανική αγορά μετά την ανακοίνωση των θετικών στοιχείων για τον ISM και τις βιομηχανικές παραγγελίες, ωστόσο με έντονο ενδιαφέρον αναμένονται και τα αποτελέσματα της Cisco.

Συγκεκριμένα, ο ISM κατέγραψε άνοδο στο 64,7 από το 63,3 του Σεπτεμβρίου, ενώ οι βιομηχανικές παραγγελίες αυξήθηκαν κατά 0,6% για το Σεπτέμβριο.

Αρνητικά κινούνται οι μετοχές των εταιριών Διαδικτύου, όπως η Priceline.com και η InterActiveCorp, ύστερα από τις προειδοποιήσεις που εξήγγειλαν σχετικά με τα κέρδη του έτους.

Η Cisco αναμένεται να καταγράψει κέρδη της τάξης των 15 σεντς ανά μετοχή, ενώ τα έσοδά της εκτιμώνται στα 4,9 δισ. δολάρια.

Ο δείκτης Dow Jones σημειώνει κέρδη 0,08% στις 9846,23 μονάδες, ενώ ο Nasdaq καταγράφει πτώση 0,02% στις 1957,57 μονάδες. Ο S&P υποχωρεί περί το 0,04% στις 1052,78 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v