Στο στόχαστρο του Spitzer και η Deutsche Bank;

Στο στόχαστρο του γενικού εισαγγελέα της Νέας Υόρκης, Elliot Spitzer, αναμένεται να βρεθεί και η αμερικανική μονάδα της μεγαλύτερης τράπεζας της Γερμανίας, Deutsche Bank, προκειμένου να διαπιστωθεί αν και αυτή προχώρησε σε ”αθέμιτες” συναλλαγές, αναφέρει ξένο ειδησεογραφικό δίκτυο.

Στο στόχαστρο του Spitzer και η Deutsche Bank;
Στο ”μικροσκόπιο” του γενικού εισαγγελέα της Νέας Υόρκης, Elliot Spitzer, αναμένεται να βρεθεί και η μεγαλύτερη γερμανική τράπεζα, Deutsche Bank, αναφέρει δημοσίευμα του CNN.

Ο κ. Spitzer άλλωστε εδώ και καιρό έχει ξεκινήσει εκτεταμένες έρευνες σχετικά με τις ”περίεργες” κινήσεις των αμερικανικών Αμοιβαίων Κεφαλαίων.

Ο ”αδιάφθορος”, όπως χαρακτηρίζεται, εισαγγελέας εκτιμάται ότι διεξάγει εξονυχιστικές έρευνες στην αμερικανική μονάδα της Deutsche Bank προκειμένου να διαπιστώσει αν και αυτή ”βοηθούσε” τους επενδυτές της να προχωρήσουν σε ”αθέμιτες” συναλλαγές.

Ήδη, η πολιτεία της Νέας Υόρκης έχει ζητήσει να δει έγγραφα σχετικά με τις πρακτικές συναλλαγών που ακολούθησε η Deutsche Bank. Ο εκπρόσωπος Τύπου της γερμανικής τράπεζας, Ted Meyer, αρνήθηκε να σχολιάσει το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v