Τάσεις συσσώρευσης στη Wall Street

Με μικρές διακυμάνσεις και ιδιαίτερα χαμηλό όγκο συναλλαγών εξελίσσεται προς το παρόν η συνεδρίαση στη Wall, καθώς εκλείπουν σήμερα εταιρικές και μακροοικονομικές ειδήσεις ικανές να δώσουν σαφή τάση στην αγορά. Κρατάει τα κέρδη η Ευρώπη.

Με μικρές διακυμάνσεις και ιδιαίτερα χαμηλό όγκο συναλλαγών εξελίσσεται προς το παρόν η συνεδρίαση στη Wall, καθώς εκλείπουν όπως φαίνεται, εταιρικές και μακροοικονομικές ειδήσεις ικανές να δώσουν σαφή τάση στην αγορά.

Αύριο ανακοινώνονται τα στοιχεία από την προκαταρκτική μέτρηση του ΑΕΠ β΄ τριμήνου και ο αριθμός των αιτήσεων για επιδόματα ανεργίας. Οι αναλυτές περιμένουν ότι το ΑΕΠ των ΗΠΑ θα καταγράψει άνοδο της τάξεως του 2,9%.

Σε εταιρικό επίπεδο, το ενδιαφέρον των επενδυτών συγκεντρώνουν οι τίτλοι των Sears και Roebuck, οι οποίες ανακοίνωσαν αργά χθες το βράδυ ότι οι πωλήσεις τους για τον Αύγουστο ενδέχεται να ξεπεράσουν τις προβλέψεις.

Πιέσεις δέχονται οι τίτλοι της Motorola, μετά την υποβάθμιση της σύστασης για τη μετοχή της εταιρίες σε ”equal weight” από ”overweight” στην οποία προέβη η Morgan Stanley.

Στις 9.332 μονάδες και το –0,08% διαμορφώνεται ο δείκτης Dow. Ο Nasdaq κινείται χαμηλότερα κατά 0,09%, στις 1.765 μονάδες. Στις 995,70 και το –0,10% διαμορφώνεται ο S&P.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v