Με θετικό πρόσημο κινείται πλέον η Wall

Tα θετικά νέα από εταιρίες της τεχνολογίας (Oracle, Cisco) δίνουν σημαντικά κέρδη στο Nasdaq, ενώ η Τexas Instruments λειτουργεί ως αντίβαρο στις πιέσεις που ασκεί στο Dow η Mc Donald’s. Θετική μεταστροφή του κλίματος στη Φρανκφούρτη, ενώ αρνητικά έκλεισαν Λονδίνο και Παρίσι.

θετικά εταιρικά νέα από εταιρίες της τεχνολογίας (Oracle, Cisco) δίνουν σημαντικά κέρδη στο Nasdaq, ενώ η Texas Instruments λειτουργεί ως αντίβαρο στις πιέσεις που ασκεί στο Dow η Mc Donald’s. Θετική μεταστροφή του κλίματος στη Φρανκφούρτη, ενώ αρνητικά έκλεισαν Λονδίνο και Παρίσι.

Kέρδη σημειώνουν οι τίτλοι της Cisco και της Oracle, ενώ ανάλογα κινούνται και οι μετοχές της Lucent ως αποτέλεσμα της αναβάθμισης της εταιρίας από την Merrill Lynch.

Πτωτικά κινούνται οι τίτλοι της Mc Donald’s, αφού ανακοίνωσε τις πρώτες ζημιές στην ιστορία της για το δ΄ τρίμηνο του 2002, ενώ οι αναλυτές εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για τα αποτελέσματα της εταιρίας.

Χαμηλότερα των εκτιμήσεων, αλλά και των περσινών της επιδόσεων ήταν τα αποτελέσματα της AT&T, ενώ η ανακοίνωσή της στην οποία υιοθετεί απαισιόδοξη στάση για το μέλλον συνεχίζει να πιέζει τις μετοχές της.

Εξάλλου, η Texas Instruments, ανέφερε κέρδη που, εξαιρουμένης μιας έκτακτης απαξίωσης επενδύσεων, ξεπέρασε τις προσδοκίες των αναλυτών, ενώ και τα έσοδα της εταιρίας ήταν ικανοποιητικά.

Η Qualcomm, η κατασκευάστρια ασύρματου εξοπλισμού ανακοίνωσε ότι η αυξημένη ζήτηση από Κίνα και Ιαπωνία τόνωσε τα κέρδη της.

Στις 8.371 μονάδες κινείται ο δείκτης Dow (0,65%), ενώ στις 1.388 μονάδες κινείται ο Nasdaq (2,15%).

Εξάλλου, κέρδη ύψους 1,15% καταγράφει ο S&P 500, στις 888 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v