AT&T: Ζημιές κατέγραψε για το δ΄ τρίμηνο

Ζημίες κατέγραψε η ΑΤ&Τ στο τέταρτο τρίμηνο, ενώ προειδοποίησε ότι η συνεχιζόμενη πτώση στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών, δεν θα της επιτρέψει πετύχει τους στόχους της όσον αφορά στα κέρδη του πρώτου τριμήνου.

AT&T: Ζημιές κατέγραψε για το δ΄ τρίμηνο
Ζημιές κατέγραψε για το τέταρτο τρίμηνο η AT&T, προειδοποιώντας παράλληλα ότι το συνεχές αρνητικό κλίμα στον τηλεπικοινωνιακό κλάδο θα οδηγήσει στην μη επίτευξη των στόχων της για τα κέρδη του πρώτου τριμήνου.

Η τηλεπικοινωνιακή εταιρία κέρδισε 516 εκατ. δολάρια ή 66 σεντς ανά μετοχή στη διάρκεια του τριμήνου, ποσό στο οποίο περιλαμβάνονται και τα κέρδη της τάξης των 1,71 δολαρίων ανά μετοχή από την πώληση των καλωδιακών της δραστηριοτήτων, AT&T Broadband, στην Comcast.

Εξαιρουμένων αυτών των εκτάκτων κερδών, η εταιρία ανακοίνωσε ζημίες ύψους 79 σεντς ανά μετοχή, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί ποιοι αριθμοί έρχονται σε σύγκριση με τις εκτιμήσεις των αναλυτών.

Παράλληλα, η AT&T ανακοίνωσε ότι δεν βλέπει σημαντική ανάκαμψη συνολικά στις δραστηριότητες της βιομηχανίας, ενώ υπολογίζει ότι τα κέρδη του πρώτου τριμήνου θα διαμορφωθούν στα 50-55 σεντς ανά μετοχή. Οι αναλυτές της First Call περιμένουν ότι το ποσό θα κυμανθεί στα 69 σεντς ανά μετοχή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v