Οριακά θετικές διαθέσεις στη Wall Street

Με οριακά κέρδη ξεκίνησαν τη συνεδρίαση οι αμερικανικοί δείκτες, καθώς οι επενδυτές δείχνουν να ”ξεχνούν” για λίγο τις αρνητικές προειδοποιήσεις εταιριών του κλάδου των επεξεργαστών, που έστειλαν χθες σε αρκετά χαμηλό επίπεδο τη Wall Street.

Θετική ήταν η έναρξη για την αμερικανική αγορά ύστερα από τις υψηλές απώλειες της προηγούμενης συνεδρίασης, καθώς οι επενδυτές αποφάσισαν να ”αγνοήσουν” τις αρνητικές προειδοποιήσεις εταιριών του κλάδου των επεξεργαστών.

Η υπόθεση της Intel που ταλάνισε στη χθεσινή συνεδρίαση την αμερικανική αγορά, έχει και συνέχεια. Merrill Lynch και Credit Suisse First Boston αναθεώρησαν προς τα κάτω τις εκτιμήσεις τους για τα κέρδη του 2002 και 2003.

Αντίθετα, θετικά κινείται η μετοχή της επίσης κατασκευάστριας εταιρίας επεξεργαστών National Semiconductor, η οποία αναμένεται να ανακοινώσει κέρδη για το πρώτο τρίμηνο χρήσης, έναντι των απωλειών ύψους 31 σεντς ανά μετοχή πέρυσι. Επιπλέον, η LSI Logic επιβεβαίωσε τις προβλέψεις της για την αύξηση κατά 10% των εσόδων του τρίτου τριμήνου.

Ο Dow Jones κινείται με άνοδο 0,50% στις 8351,70 μονάδες, ενώ και ο Nasdaq αυξάνεται κατά 0,47% στις 1269,72 μονάδες. Ο S&P σημειώνει άνοδο κατά 0,25% στις 880,19 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v