Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πτώση 200 μονάδων στη Wall Street

Στο κόκκινο οι δείκτες στη Wall Street, με τον Dow Jones να καταγράφει απώλειες 200 μονάδων. «Sell off» στις μετοχές των εταιρειών βιοτεχνολογίας και στις αυτοκινητοβιομηχανίες. Ράλι για τα αμερικανικά ομόλογα. Υποχωρεί 2% το αργό.

Σε αρνητικό έδαφος κινούνται οι μετοχές στην αμερικανική αγορά, με το «sell off» στις μετοχές των εταιρειών βιοτεχνολογίας να συνεχίζεται και τις αυτοκινητοβιομηχανίες να δοκιμάζονται από το σκάνδαλο στη Volkswagen. 

Ο Dow Jones διολισθαίνει 1,12% ή 190 μονάδες στις 16.323 μονάδες, ο Nasdaq κινείται 1,16% χαμηλότερα στις 4.773 μονάδες, ενώ ο S&P 500 υποχωρεί 1,07% στις 1.946 μονάδες. 

Στα εμπορεύματα, το αργό πετρέλαιο υποχωρεί 2,96% στα 45,30 δολάρια το βαρέλι, ενώ ο χρυσός διολισθαίνει 0,87% στα 1.123 δολάρια ανά ουγκιά.

Στην αγορά συναλλάγματος, το δολάριο διολισθαίνει έναντι του ευρώ και του γεν, ενώ ενισχύεται έναντι της βρετανικής λίρας.

Άνοδο καταγράφουν τα αμερικανικά ομόλογα. Η απόδοση του 10ετούς τίτλου, η οποία κινείται αντίστροφα από την τιμή, πραγματοποιεί πτώση 5 μονάδων βάσης στο 2,15%. 

Στο επιχειρηματικό μέτωπο, συνεχίζεται το «sell off» στις μετοχές των εταιρειών βιοτεχνολογίας και των αυτοκινητοβιομηχανιών.

Η μετοχή της Fiat Chrysler βουτάει 5,6%, ενώ απώλειες πάνω από 2% καταγράφουν οι μετοχές των Ford και General Motors.

Πτώση 1,9% σημειώνει η μετοχή της Goldman Sachs, μετά την ανακοίνωσεη του CEO, Lloyd Blankfein, ότι πάσχει από λέμφωμα. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v