Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανοδικά στο άνοιγμα αναμένεται να κινηθεί η Wall

Ανοδικά αναμένεται να κινηθούν οι βασικοί δείκτες της αμερικανικής αγοράς στο άνοιγμα, καθώς το αγοραστικό ενδιαφέρον υποστηρίζεται από την κινητικότητα στις εξαγορές, τις αγοραστικές ευκαιρίες που προκύπτουν από την υποχώρηση της προηγούμενης εβδομάδας και τις αναβαθμίσεις αναλυτών στους τίτλους των IBM και EMC. Σε θετικό έδαφος κινούνται οι ευρωαγορές.

Ανοδικά αναμένεται να κινηθούν οι βασικοί δείκτες της αμερικανικής αγοράς στο άνοιγμα, καθώς το αγοραστικό ενδιαφέρον υποστηρίζεται από την κινητικότητα στις εξαγορές, τις αγοραστικές ευκαιρίες που προκύπτουν από την υποχώρηση της προηγούμενης εβδομάδας και τις αναβαθμίσεις αναλυτών στους τίτλους των IBM και EMC.

Στη συνεδρίαση της Παρασκευής, η Wall Street κινήθηκε πτωτικά μετά την ισχυρή μέτρηση των νέων θέσεων εργασίας το Δεκέμβριο, η οποία απομάκρυνε το ενδεχόμενο άμεσης μείωσης των επιτοκίων από τη Federal Reserve.

Σήμερα η μακροοικονομική ατζέντα στις ΗΠΑ είναι κενή, κάτι που όπως λένε οι αναλυτές, θα βοηθήσει στην ανεμπόδιστη μάχη ”αρκούδων” και ”ταύρων”.

Ανοδικά κινούνται οι τίτλοι των ενεργειακών εταιριών μετά την μικρή ανάκαμψη της πετρελαϊκής τιμής ενώ στήριξη στις εκθέσεις της UBS βρίσκει η IBM και η EMC. Κινητικότητα αναμένεται και στον τίτλο της General Electric μετά την είδηση για εξαγορά της Vetco Gray έναντι 1,9 δισ. δολαρίων.

Εν τω μεταξύ, σε θετικό έδαφος βρίσκονται οι βασικές ευρωαγορές, με τον δείκτη FTSE 100 να ενισχύεται κατά 0,18% στις 6.231 μονάδες, τον DAX στη Φρανκφούρτη να κερδίζει 0,49% στις 6.625 μονάδες και τον CAC στο Παρίσι να διαμορφώνεται στις 5.552 μονάδες με άνοδο 0,63%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v