Επανεμφάνιση πιέσεων στη Wall Street

Φρένο στην ορμή του Nasdaq φαίνεται να θέτει το γενικότερο αρνητικό κλίμα της Wall Street, ενώ πιέσεις δέχεται ο Dow από τις αρνητικές φήμες για την IBM, αλλά και την υποχώρηση των αεροναυπηγικών εταιριών.

Αρνητικότερο μοιάζει, στο μέσον της συνεδρίασης, το κλίμα της Wall Street, σε σχέση με το άνοιγμα.

Πίεση ασκούν στο βιομηχανικό Dow η πτώση στη μετοχή της IBM μετά τη διαρροή φημών για επικείμενη αρνητική έκθεση του Barron’s για την εταιρία, αλλά και η πτωτική τάση στον τομέα των εταιριών αεροναυπηγικής.

Εξάλλου, το θετικό κλίμα για τον κλάδο της τεχνολογίας, που πυροδοτήθηκε από την αναβάθμιση της Goldman Sachs σε πλειάδα εταιριών του κλάδου, φαίνεται να εξασθενεί.

Θετική κρίνεται η επίδραση της ανόδου του δείκτη καταναλωτικής εμπιστοσύνης του πανεπιστημίου του Μίτσιγκαν, ο οποίος, για τον Ιούλιο ανέβηκε στο 88,1, ενώ οι αναλυτές περίμεναν να διαμορφωθεί στο 86,5.

Στο -0,03% και τις 838 μονάδες βρίσκεται αυτή την ώρα ο δείκτης S&P 500, ενώ απώλειες της τάξης του 0,55% σημειώνει ο Dow. Στο επίπεδο των 1.239 μονάδων διαμορφώνεται ο Nasdaq, ο οποίος καταγράφει ποσοστιαία μεταβολή κατά -0,08%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v