Applied Mat. και Microsoft ”σηκώνουν” το Nasdaq

Η αναβάθμιση αριθμού τεχνολογικών εταιριών, μεταξύ των οποίων και η Applied Materials, Goldman Sachs, σε συνδυασμό με την ανάκαμψη της Microsoft, χαρίζουν κέρδη στο Nasdaq. Αντίθετα, ενδείξεις νευρικότητας εξακολουθεί να εκπέμπει ο Dow.

Η αναβάθμιση που έκανε η Goldman σε αριθμό τεχνολογικών μετοχών, μεταξύ των οποίων και η Applied Materials, σε συνδυασμό με την ανάκαμψη της μετοχής της Microsoft δίνουν ώθηση στο Nasdaq.

Συνεχίζεται το κλίμα αβεβαιότητας γύρω από την πορεία των μετοχών που απαρτίζουν το δείκτη Dow Jones, ο οποίος κινείται νευρικά και καταγράφει μεταβολές της τάξης του +-0,2%.

Στο μακροοικονομικό επίπεδο, άνοδο καταγράφει τον Ιούλιο ο δείκτης καταναλωτικής εμπιστοσύνης του πανεπιστημίου του Μίτσιγκαν, στο 88,1, ενώ οι αναλυτές ανέμεναν να παραμείνει αμετάβλητος από τα επίπεδα του Ιουνίου, όταν είχε βρεθεί στο 92,5.

Στο +0,7% και τις 843 μονάδες βρίσκεται τώρα ο δείκτης S&P 500 , ενώ ποσοστιαία μεταβολή κατά +0,39% εμφανίζει ο δείκτης Dow Jones, στις 8.218 μονάδες. Κέρδη της τάξης του 1,66% καταγράφει ο Nasdaq, στις 1.260 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v