Wall: Νο1 πρόβλημα η αστάθεια!

Κυρίαρχη φαίνεται να είναι η αστάθεια και σε αυτή τη συνεδρίαση της Wall Street, για την οποία οι αναλυτές δεν κρύβουν την εκτίμησή τους ότι θα είναι ”δύσκολη”. Χωρίς ιδιαίτερα εταιρικά νέα, οι επενδυτές ”μετρούν” στα θετικά την άνοδο του δείκτη καταναλωτικής εμπιστοσύνης (Μίτσιγκαν) για τον Ιούλιο.

Το κλίμα της έντονης αστάθειας που επικρατεί στις αμερικανικές αγορές αποτυπώνουν στο άνοιγμα της Παρασκευής οι βασικοί δείκτες της Wall Street. Τόσο ο Dow, όσο και ο Nasdaq, κινούνται νευρικά, καθόσον οι επενδυτές προσπαθούν να κατατάξουν τις νεώτερες εταιρικές ειδήσεις.

Η Credit Suisse υποβάθμισε τη μετοχή της JDS Uniphase από buy σε hold, ενώ σε υποβολή ερωτήσεων κλήθηκαν οι διοικήσεις των τραπεζών JP Morgan και Citigroup για το γνωστό θέμα της εμπλοκής των ιδρυμάτων στο σκάνδαλο της Enron.

Στο 88,1 διαμορφώθηκε ο δείκτης καταναλωτικής εμπιστοσύνης του πανεπιστημίου του Μίτσιγκαν τον Ιούλιο, ξεπερνώντας τις προβλέψεις που τον ήθαλαν αμετάβλητο από τα επίπεδα του Ιουνίου.

Στο +0,19% και τις 840 μονάδες βρίσκεται αυτή την ώρα ο S&P 500 , ενώ μεταβολή κατά +0,03% εμφανίζει ο Dow, πέριξ των 8.188 μονάδων. Σε ηπιότερους από τους χθεσινούς ρυθμούς διαμορφώνεται η μεταβολή του Nasdaq, ο οποίος κινείται στο +0,90% και τις 1.251 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v