Χωρίς κατεύθυνση τα ομόλογα

Χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον διαπραγματεύονται το πρωί της Δευτέρας τα ομόλογα στην ευρωπαϊκή αγορά, καθώς σύμφωνα με τους αναλυτές, αναμένουν το άνοιγμα της Wall προκειμένου να αναζητήσουν κατεύθυνση.

Χωρίς ενδιαφέρον η διαπραγμάτευση στην ευρωπαϊκή αγορά ομολόγων, το πρωί της Δευτέρας, καθώς σύμφωνα με τους αναλυτές, η αγορά αναμένει το άνοιγμα της Wall προκειμένου να αναζητήσει κατεύθυνση.

Το ευρωπαϊκό 10ετές ομόλογο παραμένει αμετάβλητο στα επίπεδα της Παρασκευής, ενώ στην εγχώρια αγορά το αντίστοιχο ελληνικό υποχωρεί κατά 0,21% με την απόδοσή του να προσεγγίζει το 5,31%.

Σύμφωνα με τους αναλυτές, ελλείψει μακροοικονομικών ειδήσεων από αμφότερες τις πλευρές του Ατλαντικού, αλλά και με τους επενδυτές να μη φαίνονται διατεθειμένοι να πουλήσουν τα ομόλογά τους, η αγορά αναμένει την πορεία των κεφαλαιαγορών και δη της Wall προκειμένου να λάβει κατεύθυνση.

Όσον αφορά στη διατραπεζική, εκτός του euribor 1μηνός που παραμένει στο 3,37% της Παρασκευής, τα αντίστοιχα επιτόκια τριών και 6μηνών υποχωρούν κατά 0,09% (στο 3,46%) και κατά 0,31% (στο 3,58%).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v