Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κέρδη 0,91% για το πετρέλαιο

Ημέρα ανακοίνωσης των εβδομαδιαίων αποθεμάτων η σημερινή, με την λήξη Απριλίου ’06 Light Sweet Crude Oil να διαπραγματεύεται σε στενό εύρος ενός δολαρίου, κλείνοντας τελικά στα 61,97 δολ./βαρέλι, με περιορισμένα κέρδη της τάξης του 0,91%. Ελαφρώς ανοδική ήταν η αγορά των πολύτιμων μετάλλων.

Tμήμα Διεθνών Παραγώγων Επενδυτικής Τράπεζας Ελλάδος

Ελαφρώς ανοδική ήταν η αγορά των πολύτιμων μετάλλων κατά την πρώτη συνεδρίαση του μήνα.

Τα προθεσμιακά συμβόλαια πάνω στο χρυσό, παράδοσης Απριλίου, κινήθηκαν συνεχώς πάνω από την ζώνη αντίστασης των 560 δολ./ουγκιά, καταγράφοντας ενδοσυνεδριακό υψηλό στα 568,9 δολ./ουγκιά, κλείνοντας τελικά στα 565 δολ./ουγκιά.

Σε αντίθεση, πτωτική ήταν η πορεία που ακολούθησε κατά το μεγαλύτερο μέρος της συνεδρίασης το ασήμι, με τη σειρά Μαϊου να κλείνει στα 9,78 δολ./ουγκιά, πιεζόμενο κατά -0,30%.

Ημέρα ανακοίνωσης των εβδομαδιαίων αποθεμάτων η σημερινή, με την λήξη Απριλίου ’06 Light Sweet Crude Oil να διαπραγματεύεται σε στενό εύρος ενός δολαρίου, κλείνοντας τελικά στα 61,97 δολ./βαρέλι, με περιορισμένα κέρδη της τάξης του 0,91%.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αποκτά η συνεδρίαση της Πέμπτης για το φυσικό αέριο, ελέω και της ανακοίνωσης των εβδομαδιαίων αποθεμάτων, με τους traders να έχουν στραμμένη την προσοχή τους εάν θα καταφέρει να αναρριχηθεί o ”πρώτος” μήνας για το φυσικό αέριο ξανά πάνω από τα 7 δολ/MmBtu, ή εάν θα πιεστεί μέχρι και την ισχυρή στήριξη των 6 δολ./MmBtu.

e-mail: [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v