Υποχωρούν πετρέλαιο – χρυσός

Σε χαμηλότερα επίπεδα σε σχέση με χθες το απόγευμα διαπραγματεύονται οι διεθνείς τιμές πετρελαίου και χρυσού, καθώς επιβεβαιώθηκε ότι η πρόσκρουση του τουριστικού αεροσκάφους στον πύργο Pirelli του Μιλάνου, ήταν δυστύχημα και όχι τρομοκρατική ενέργεια.

Χαμηλότερα σε σχέση με χθες διαπραγματεύονται οι τιμές πετρελαίου και χρυσού, καθώς επιβεβαιώθηκε ότι η πρόσκρουση του τουριστικού αεροσκάφους στον πύργο Pirelli του Μιλάνου, ήταν δυστύχημα και όχι τρομοκρατική ενέργεια.

Μετά το χθεσινό ράλι τιμών –στο υψηλότερο σημείο από τις 9 Απριλίου-, η τιμή του αργού πετρελαίου άρχισε να υποχωρεί έως και κατά 1,4% όταν επίσημες πηγές απέδωσαν το δυστύχημα σε βλάβη του αεροσκάφους. Το πρωί της Παρασκευής η τιμή υποχωρώντας κατά 0,30% διαμορφώνεται στα 25,98 δολάρια ανά βαρέλι, ενώ και το brend στο Λονδίνο υποχωρεί κατά 0,43% στα 25,34 δολάρια ανά βαρέλι.

Ανάλογη και η συμπεριφορά του χρυσού, στην αγορά μετάλλων, ο οποίος μετά την είδηση της πρόσκρουσης του αεροπλάνου, εκτοξεύθηκε πάνω από τα 304 δολάρια ανά ουγκιά, τιμή που παραπέμπει σε ”συνθήκες πολέμου”, για να υποχωρήσει το πρωί της Παρασκευής κατά 0,20% στην –ακόμη- υψηλή τιμή των 303,45 δολαρίων ανά ουγκιά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v